banner392

Pamukova da altyapı çalışmaları başladı.

Yıllardır Pamukova da önce doğalgaz, peşinden kanalizasyon, daha sonra yenilenen içme suyu boruları ve arada atık su toplama yer altı boruları çalışmalarında sona geliniyor.

Pamukova da altyapı çalışmaları başladı.
 Haziran ayında Atık su ve İçme suyu boru çalışmalarının sona ermesi ile Pamukovalıların yıllardır çektikleri çamur, batak yollardan artık kurtulacakları sanılıyor.

 

Pamukova Belediye tüm bu açıkla ve anlatımlarımız doğrultusunda şehir içine parke döşemeye başladı. Pamukova'nın Cumhuriyet Mahallesi tarafından başlatılan renkli parke çalışmaları görenler tarafından dikkatle izleniyor.

 

Pamukova da yıllardır parke döşeme konusunda usta olan Kütahyalı usta ve işçiler yeni parke işini yaparlarken görüyoruz. Özellikle ustaları bu parke konusunda becerikli ve daha önce çarşı içinde yaptığı güzel desenli parkelerin ve tratuvarların yapılmasında zaten referanslı olan insanlar. Parke yapılacak yerlerde onların el emekleri Pamukova'nın alt yapısında görülecek.

 

Bir an önce Pamukova'yı huzurlu ve rahat bir ortama kavuşturacak, insanların ruhsal yapısına da olumlu etki edecek güzel yol, düzgün altyapı çalışmaları bitikten sonra Pamukova Sakarya'nın en güzel yerlerinden olacak. Bunda emeği geçen herkes, onurla gururla anılacak ve beklide bir köşelere adları kazınacak. 


Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2016, 11:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hasan Çalışkan
Hasan Çalışkan - 8 yıl Önce

zavallı pamukova'm yine kandırıldın,asfalt olacak ana arterler maalesef taş dolduruluyor,belediyeler vatandaşa yaşam alanı açmak için çalışma yaparlar,bu nasıl bir zihniyet vatandaşın hareket alanı daraltılıyor,bu kadar geniş banket ne olacak,bu başkan kimi dinleyecek,lütfen bu uygulamadan vazgeçin,memnun olan kimse yok,orta refüje diktiğiniz palmiyaleri söktüğünüz gibi bu taşları da çok yakında sökeceksiniz,yolu genişletin çift taraflı trafik akışını sağlayın esnaf iş yapsın,vatandaş nefes alsın,yoksa faturası ağır olacak,,
selam ve dua ile......

RASIT DEMIR-ALMANYA
RASIT DEMIR-ALMANYA - 8 yıl Önce

o parke taslari bosuna dösüyorlar-kar kürüme araclari ile taslarin yerinden cikacagini düsünemiyorlarmi?
yetkili yerlere basvurup asfalt yaptirmaya ugrasacagim

rasit demir
rasit demir - 8 yıl Önce

parke tas döseniyorki kar kürüme araclari ile taslar yerinden ciksin diye-geri zeka mantigi!

SIRADAKİ HABER