banner392

TBB’nin Afyonda ki toplantısına katılan meclis üyeleri döndüler.

Afyonkarahisar Oruçoğlu Termal Tesislerinde düzenlenen Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Denetim Komisyonları Toplantısı'na katılan belediye meclis üyeleri Pamukova ya döndüler.

TBB’nin Afyonda ki toplantısına katılan meclis üyeleri döndüler.
23-24-25 Ocak pazartesi günleri Afyonkarahisar Oruçoğlu tesislerinde TBB tarafından düzenlenen toplantıda belediyelerin çalışmaları ve denetimi hakkında bilgiler verildi. Pamukova Belediye Meclis üyeleri, İrfan Özbayraktar, Ethem Öz, Erol Akalın, Ali İhsan Bilaloğlu ve Şenol Erol katıldılar.
Toplantıda Afyonkarahisar valisi İrfan Balkanlıoğlu konuşma yaptı. Balkanlıoğlu, seçimle gelen yöneticilerin seçimle değiştirilebilmelerinin, demokrasi açısından büyük önem taşıdığını söyledi.
İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zekeriya Şarbak da bu toplantıların faydalı geçmesi temennisinde bulunarak, düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti, sunum eşliğinde bilgiler aktardı.
TBB Başkanı Kadir Topbaş toplantıyla katılmazken yerine TBB Genel Sekreter yardımcısı Cevdet Sökmen katıldı. Sökmen toplantıya belediye başkanı, başkan yardımcısı, meclis üyesi, yazı işleri müdürü ve belediye personelleri olmak üzere yaklaşık 2 bin 950 kişinin katıldığını söyledi.
Ayfonkarahısar da ki toplantıya bazı belediye başkanları da katıldı. Geyve belediye başkanı Murat Kaya da toplantıya katılan başkanlar arasındaydı.
Semiren den sonra şehri gezen Pamukova Belediye Meclis üyeleri Afyonkarahisar da Anıtparktaki utku anıtı önünde fotoğraf çektirdiler. Dönüşlerinde ise Eskişehir Emniyet müdürü Naci Kuru’yu da ziyaret eden meclis üyeleri Emniyet müdürüne yeni görevinde başarılar dilediler. Akşam saatlerinde Pamukova ya gelen Meclis üyeleri seminerin başarılı geçtiğini söylediler.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2011, 00:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Selahattin Çırak
Selahattin Çırak - 13 yıl Önce

Belediye Encümen üyeleri başarılı bir gezi yapmışlardır.
Pamukova halkına hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER