banner392

Pamukova da Öğretmenler Günü çelenk töreni ile başladı. Çeşitli etkinliklerle devam etti.

Pamukova da 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları Sabah saat 10.00 da Atatürk Büstü önüne çelenk konulduktan sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı, Öğleden sonra ise Kültür Salonunda Yapılan değişik etkinliklerle devam etti.

CEVAT KESER KONUŞTU
 Sabah belediye önünde tören alanına gelen öğretmenler ve seçilmiş öğrenci temsili grubu öğrenciler ile bazı siyasi parti başkan ve temsilcileri yapılan çelenk koyma töreni ardından törenin saat 15.30 da Pamukova Kültür Salonunda yapılacağının duyurulması üzerine öğleden sonraki etkinliklere  katılmak üzere törene katılanlar alandan ayrıldılar.

 

Öğleden sonraki etkinliklere Kaymakam Recai Karal, Belediye Başkanı Cevat Keser okul müdürleri, öğretmenler, siyasi parti temsilcileri katıldılar.

Her yıl olduğu gibi 24 Kasım Öğretmenler gününde emekliye ayrılan öğretmenlere hizmet şeref belgeleri verildi.

Emekli olan 6 öğretmenden 3 ü törene katılmadı katılmayan emekliye ayrılmış öğretmenler arasında daha önce Pamukova da bir süre çalışmış ve yeniden geçen dönem Pamukova ya tayin edilerek Pamukova dan emekli olan Mehmet Ali Çınar da törene gelmeyen öğretmenlerdendi. Onunda adına okul müdürleri belgelerini Belediye Başkanı Cevat Keser den aldılar.

Başkan Keser öğretmenlere hitaben birde konuşma yaptı.

“ 24 Kasım Öğretmenler Günün devletimize, milletimize, halkımıza, sizlere ve bizlere ailemize hayırlı ve uğurlu olmasına Cenabı Allahtan niyaz ediyorum.

Devletimizin, ülkemizin Doğusundan-Batısına, Kuzeyinden-Güneyine, görev yapmış olan ve şehit olan tüm öğretmen kardeşlerimizi rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun.

“ÖĞRETMENLİK KUTSAL BİR MESLEK”

Eğer öğretmenlerimizi olmasaydı bugün bende sizin karşınızda 20 yıllık bir belediye başkanı kardeşinizi olarak, abiniz olarak buradan size hitap etme imkanım olmayacaktı.

BENİM ÖĞRETMENLERİM VEFAT ETTİ.

Benim de öğretmenlerim vefat etmiş ve beni bu günlere getirmişti. Ruhları şad olsun, Allah Razı olsun, var olsunlar, sağolsunlar. Bizleri yetiştirdiler, Cenabı Allahın izniyle milletimizin desteği ile yirmi yıldır bu görevi anımızla, şanımızla yapmaya gayret ediyoruz. Buradan da sizlere hitap etme imkanı buluyoruz. Allah razı olsun.

KONUŞMASINI KISA KESEN BAŞKAN

“Öğretmen arkadaşlarımızın vaktini almamak için kısa kesiyorum. Bu Türkiye Cumhuriyeti Devleti kanla, şanla kuruldu. Doğusundan-Batısına, Kuzeyinden-Güneyine, Türk Bayrağının Dalgalandığı her yerde görev yapmak onurdur, şereftir, mutluluktur. Bu konuda tüm öğretmen arkadaşlarımı kutluyorum. Sağolsunlar, Var olsunlar. Her türlü tehlikeye rağmen, her türlü sıkıntıla rağmen Türk Bayrağını dalgalandırıp oralarda görev yapıyorlar. Ben tekrar öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum. Sağolun, var olun, Teşekkür ediyorum, Allaha Emanet olun. Dedi ve

Törene katılmayan emekliye ayrılmış öğretmenlerin belgelerini okul müdürlerine taktim etti.

Emekliye ayrılan diğer 3 öğretmenin şeref belgelerini ise Pamukova Kaymakamı Recai Karal verdi.

Mesleğe yeni başlayan öğretmenler yemin ettiler. Programın diğer detaylarını bir haber sonra izleyebilirsiniz.  

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2016, 01:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
pomukovalı
pomukovalı - 7 yıl Önce

zamanında kendi görüşünde olmayan öğretmenlere haritadan kendine yer beyen diye tehdit edenler şimdi ise haksız yere öğretmenler gününü göstermelik kutlama yapıyor

SIRADAKİ HABER