banner392

Pamukova Dörtyol da Uzun araçların inadı trafiği zora sokuyor.

Pamukova da D 650 Karayolu bağlantısı üzerinde Bilecik yönüne dönmek isteyen uzun araçların tercih ettikleri 1. döngü yolu sık sık trafikte istenmeyen görüntülere neden oluyor.

Pamukova Dörtyol da Uzun araçların inadı trafiği zora sokuyor.
 Bugün sabah saatlerinde yine bir Tır’ın aynı döngüyü tercih ederek Bilecik yönüne dönmek için bu ilk döngüyü tercih etmesi sonucu karşısına çıkan park etmiş özel aracı geçememesi sonucu şehir içinden Eskişehir yönüne doğru gitmek için çıkış yapan araçların konvoy olmasına neden oldu.

Aynı saatlerde konvoy olmuş çok sayıda işine gitmek isteyen özel araçlar, toplu taşıma aracı Pamukova koop gibi zamanla yarışan araçlar dakikalarca Tır’ın dönmesini beklediler.

Zaman zaman arabasından çıkıp yolda kaza olduğunu sanan sürücüler yolda uzun araç olan bir tırın dönemediğini dönmediğini gürdüler.

Bir süre sonra dönebilen Tır’ın Bilecik yoluna girmesinden sonra trafik te açılmış oldu.

Dörtyolda sık sık yaşanan bu uzun araçların aynı yerde dönememesi üzerine belediye 2. Döngü olan Pamukova merkezine giriş döngüsüne zorunlu giriş tabelası olduğu halde tırların bu yolu tercih etmesinin nedenini bilmediklerini söyleyen bazı esnaflar

1. Döngüye de kendileri Bilecik yoluna dönmenin ileride görülen 2. Döngü olduğunu gösteren tabela astılar. Ancak 10 metre ilerden olduğunu gösteren tabela astıklarını ama bunu dinleyen olmadığını söylüyorlar.

Dörtyol esnafı yetkililerden 1. Döngü yoluna uzun araçların dönmesine engel işaret koymalarını istiyorlar.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2016, 22:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Pamukova
Pamukova - 7 yıl Önce

pamukova belediye zabıtası ne iş yapar acaba giriş ve çıkış yönüne park eden araçları neden park ettiriyor ???.. kontrol yapılsa hiçbir araç park edemez demek ki kontroller yapılmıyor bu durumu yetkililerin bizzat değerlendirmesini bekleriz..

SIRADAKİ HABER