banner392

Kar Pamukova’ya kadar geldi.

Dün gece hava sıcaklığının bir anda düşmesi ile başlayan soğuk hava Pamukova da başlayan sağanak yağış gece saatlerinde kar yağışına döndü.

Kar Pamukova’ya kadar geldi.
 Sabah yataklarından kalkıp tepelere bakan Pamukovalılar Kartepe yönünde tepelerin beyaza bürünmüş olduğunu gördüler.

Pamukova’dan görünen Bağlar Düzü, Seyir Tepesi bölgesinde bayaz görüntülerinin daha yükseklere gittikçe 20 cm nin üzerine çıktığı görülüyordu.

Meteoroloji tarafından yapılan kar yağışı uyarılarına karşı tedbirli olan Sedaş ve Saski yetkilileri kesinti olmasın diye Pamukova'nın en yüksek ve kesintiye açık olabilecek mahallelerini giderek tedbir ve kontrollerini artırdımlar.

Genelde elektrik kesintilerinin daha fazla olduğu Eskiyayla ve Bakacak Mahallelerine giden Sedaş yetlilileri yaptıkları denetimler sonunda güzel görüntüler e sahne olan kar görüntüleri içinde selfi yaptılar ve o görüntüleri sosyal paylaşım sitelerinde paylaştılar.

Su kesintilerinin olmaması için Eskiyayla mahallesine çıkar Sedaş çalışanları Pamukova ya su sağlayan Mühürpınar dan gelen su hattını denetlediler. Saski ciler de sedaşcılar gibi güzel kar manzaraları içinde fotoğraflar çekip sosyal paylaşım sitelerinde paylaştılar.

Pamukova da elektrik ve su kesintileri olmadığı gibi, yağan kar yağışı bölgede yer yer devam ediyor.

İŞTE PAMUKOVA YA YAKLAŞAN KAR GÖRÜNTÜLERİ 




Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2016, 18:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER