banner392

Muhsin Akın Umreye gitti.

Pamukova İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne vekaleten bakan Muhsin Akın 18 Ağustos ta ayrıldığı izin den sonra aniden Umreye gitti.

Muhsin Akın Umreye gitti.
Güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgiye göre 10 gün Umre de kalacak Akın 27 ağustosta Cumartesi günü Pamukova da olacak.
Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2011, 01:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mağdur
mağdur - 13 yıl Önce

sayın kenan; ilçe milli eğitim müdürü umreye gitmekle günahlarını af olacağını sanıyorsa kendini aldatmış olur, eğitim camiasından önce helallık alması lazım

kenan
kenan - 13 yıl Önce

bay magdur obur tarafta cetereyı sız tutacaksınız herhalde yazdıklarınızdan ne kadar kulturlu oldugunuz bellı

mağdur
mağdur - 13 yıl Önce

umreye gitmeden önce haksızlık yaptığı kişilerden helallık almışmı? umreye gideceğine önce helallık alsın vatandaştan bunun umresi kabulolmaz allahbilir yinede?

GAZZELİ
GAZZELİ - 13 yıl Önce

IRKÇI EMPERYALİZMİN BAŞARISINI GÖRÜYORMUSUNUZ MÜSLÜMANI MÜSLÜMANA DÜŞMAN EDİYOR BİZLER BİRBİRİMİZE BÖYLE DÜŞMAN OLURSAK YENİBİR SAADET DÜNYASINI VE DÜNYADAKİ AKAN KAN VE GÖZYAŞINI NASIL DURDURACAĞIZ ARTIK BIRAKAIN BU KÜÇÜK İHALE HESAPLARINI DÜNYA MAZLUMLARI VE SOMALİDE AÇLIKTAN ÖLEN İNSANLAR BİZDEN HESAP SORACAK HESAP VERMEYE HAZIRMISINIZ YAPMAYIN MÜSLÜMANLAR ARASINIA NİFAK TOHUMLARI SAÇMAYIN GÜN BİRLİK VE DİRLİK GÜNÜDÜR ELELE VERELİM YENİBİR DÜNYAYI HEPBİRLİKTE KURALIM. YARATILANI SEV YARATANDAN ÖTÜRÜ. SAYGILARIMLA.

kenan
kenan - 13 yıl Önce

Hocam merak ediyorum bir müslüman olarak bu resimleri yayınlarken utanmıyormusunuz?Resimdeki her kim olursa olsun

erhan aydınlar
erhan aydınlar - 13 yıl Önce

Hocam bu foğraf sana yakışıyormu böyle bir fotğraf varmıda yayınlıyorsun.Muhsın Hocanın kendısını sevmeye bilirsin fikirlerine yaptığı ıcraatlara karşı çıkabılırsın ama olmayan bır şeyı yayınlayamazsın ayıptır,insana saygısızlıktır.

hasan şahin
hasan şahin - 13 yıl Önce

müslüman bir kişinin umre ziyareti yapması kadar doğal bir şey olamaz

xyxy
xyxy - 13 yıl Önce

ALLAH kabul etsin.de haber yapmaya lüzüm gerektiren ve ya güvenilir kaynaktan bilgi alınacak ne var onu anlayamadım.reklamize etmeye gerek yok.bırakın huzur içinde ibadet yapsın adam:):):)


SIRADAKİ HABER