banner392

Dr. Ramiz Türkmen’in bu sözleri çok tartışılacak

Pamukova ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Doktor ve Eski Pamukova Belediye başkanlarından Dr. Ramiz Türkmen: “Bu kazanın yöneticisi yok” dedi.

“Pamukova benim sevdiğim bir yerdir. Ben buraya huzur içinde geldim. Huzurlu bina yaptım. Burada huzur içinde hayatımın sonunu geçirmek istiyorum.” diyen Dr. Ramiz Türkmen rahatsız olduğu konuları şöyle sıraladı.

“Bugün geldiğimiz noktada, gürültüden, yollara döşenen usulsüzlüklerden park yerlerinin yanlış düzenlenmesinden şikayetçiyim. Bunlara belediye mi? Kaymakamlık mı? Kim düzen koyacaksa düzen koysun. Ben burada yönetici görmüyorum. Yöneticisi yok bu kazanın. Yöneticiler nerde, Belediyesini de görmüyorum. Eskiden belediye başkanı gelir bizimle oturur konuşurdu. Şimdi belediye başkanıda uğramıyor. Nolacak halimiz bizim. Bu halkın hali ne olacak. Bunun cevaplarını bekliyorum” dedi.

Dr. Türkmen:
“Pamukova da park sorunu var. Doğru dürüst bur park yeri yok. Ne park çizgileri var, ne durucakları yerleri var. Böyle dağınık şehir mi olur?” dedi.
Sokaklarda taciz edilmiyoruz. Yolumuzdan giderken sözlü saldırıya uğruyoruz. Diyen bayanların çok haklı olduğunu söyledi.

Dr. Ramiz Türkmen:
“Başbakanlığa şikayet te bulanan kadınların alnından öperim. O kadınlar benim kızımdır. Doğru söylüyorlar. Onların arkadısındayım. Açık alanlarda ticaret yapmak, dükkanların önüne de sandalya çıkarıp oturmak yok” dedi.

Pamukova da Kütüphane olduğunu mutlaka kütüpanenin kitaplarla zenginliştirilerek insanların oraya gidip araştırma yapmasına imkan sağlanmasına da isteyen Türkmen:

Bayramdan sonra bizaat kendim Pamukova Kütüphanesine gidip çalışmalar yapacağım. Bu konuda yetkililerden destek ve yardım bekliyorum” dedi.

İŞTE DR. RAMİZ TÜRKMEN İN KONUŞMASI
Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2011, 11:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
GAZZELİ
GAZZELİ - 13 yıl Önce

DEĞERLİ PAMUKOVALILAR MARMARA BÖLGESİNDE DEĞİL TÜRKİYEDE BÖYLE GÜZEL BİR İLÇE YOK GÜZELDE NİYE BUHALDE İŞTE BUSEBEPLERİ BULMALIYIZ. HERZAMAN SÖYLÜYORUZ İDARECİLİK ÇOLUK ÇOCUK İŞİ DEĞİL İDARECİLİK İLİM İSTER İRFAN İSTER KÜLTÜR İSTER BİRDE İDARECİLİĞİN ÇOK BÜYÜK SORUMLULKUKLARI VAR İDARECİ İNSAN O MAKAMLARDA HOŞAF SOĞUTAMAZ YALAN KONUŞAMAZ BOŞ ŞEYLERLE UĞRAŞAMAZ BUİŞ ÇÜNKÜ ÇOK CİDDİ VE SORUMLULUĞU OLAN BİRŞEYDİR. BAK BURADAN SESLENİYORUM HESABINIZ ÇOK ÇETİN OLUR ALLAHA HESAP VEREMEZSİNİZ İKİYAKANIZ BİRARAYA GELMEZ KENDİNİZE GELİN İDARECİLİĞİN SORUKLULUKLARINI EN KISA SÜREDE YERİNE GETİRİNİZ YOKSA PAMUKOVALILAR OLARAK GEREKLİ CEZAYI KESECEĞİZ HALKIN ARASINDA DOLAŞAMAZSINIZ. BÜTÜN BUNLARDAN SONRA BİZ HALK OLARAK NE YAPMALIYIZ KÜLTÜRLÜ DÜRÜST İLİM SAHİBİ UFKU GENİŞ İNSANLAR BİRARAYA GELECEK BU YANLIŞ GİDİŞE EN BÜYÜK FELAKET OLAN CEHALETE DUR DİYECEK BU OLUŞTURULACAK OLAN PLATFORMDA PARTİ PIRTI ÖNEMLİ DEĞİL BURADAN ÇIKACAK KARARA HERKES UYACAK ANCAK BU İLÇEMİZ BÖYLE KURTULUR. SAYGILAR.

pamukovalı
pamukovalı - 13 yıl Önce

marmara bölgesinin en güzel ilçelerinden biriyiz bence ama başımıza tahsili olmayan ilkokul mezunu kültürsüz lakayıt hareketli yüzüne küfretsen yağmur yağıyor diyebilen birilerini seçilirse ilçemiz bu hale geliyor elbetteki bir bayana saygısızlık yapıldıysa gerekli yerlere şikayetini yapacaktır ilçemizde muhattab olacak yetkili yokki ne yapsın vatandaşlar o parkın köşesine bir aile parkı yapılamazmı hem yoldan geçen bayanlara karşı kötü sözleri duyurmaktan kurtulmuş olunur ilk çözüm oto park yapılması daha sonrada şehirler arası ve ilçe içindeki yolcu otobüslerine terminal yapılması gereken önceliklerden birisidir ama başımızda böyle birileri varken olmaz
olduğun gibi değil göründüğü gibi olan bir başkan lazım ilçemize saygılarımla

gökhan türkmen
gökhan türkmen - 13 yıl Önce

büyük küçük hepimiz bu düzensizlik konusunda şikayetçiyiz ama bu yazıların yetkililer görmüyormu yada onlara iletilmiyormu ...somut adımlar ve çözümler bekliyoruz

SIRADAKİ HABER