banner392

Somali ye yardım toplayan küçüklere kaymakamdan övgü dolu sözler.

Devlet Hastanesi yakınında sokak üzerine kurdukları sergi de Somali için yardım toplayan Küçükler topladıkları paraları Ziraat Bankası “Kaymakamlık Somali ye yardım” hesabına yatırdılar.

Somali ye yardım toplayan küçüklere kaymakamdan övgü dolu sözler.
Bankaya gelen Mehveş Ebrar Yavuz, Şenay Dereli, Haktan Murathan Gelişim ve Ceyda Üner ellerindeki bir poşette getirdikleri paraları Somali ye yardım için topladıklarını söylediler. Kendilerini Ziraat Bankası Müdür Yardımcısı İbrahim Ersoy karşıladı. Öğrenciler İbrahim Ersoy’a Topladıkları paraları arkadaşları ile birlikte boncuk ve takıları sergileyip satarak elde ettiklerini Somali deki yardıma muhtaç arkadaşlarına göndermek istediklerini söylediler. Müdür yardımcısı duyarlı bu davranıştan etkilendi ve kendi cebinden de öğrencilerin yatıracakları paralara katkı yaptı. Daha sonra Banka müdürünü de ziyaret eden öğrencilerden Müdür Zeki Cıtak ta etkilendi ve oda bir miktar para yardımı yaptı. Öğrençiler Müdür ve müdür yardımcısına teşekür ettiler ve paraları Pamukova Kaymakamlığı Somali ye yardım hesabına yatırdılar.

Geçtiğmiz günlerde öğrencilerin Somali yardımı ile ilgili Pamukovahaber olarak haber yapmıştık. Bu davranışı duyan Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun ise Pamukova lı duyarlı küçüklerin davranışlarından etkilendiğini söyledi.

Tuncay Dursun:
“Pamkuovalı duyarlı bu küçükler biz büyüklere örnek olmuşlardır. Küçük ürünleri satarak kendi çaplarında elde ettikleri Çam Sakızı Çoban Armağanı yardımlarını Somali ye gördermelerinden dolayı onlarla iftihar ettik. Öğrencileri yetiştiren ailelerinden de gurur duyduk. Geleceğimiz olan küçüklerimiz hepimize örnek oldular tekrar onları kutluyorum.” dedi.

Bankada Kaymakamlık Somali ye yardım hesabına para yatıran küçükler makbuzlarını alarak bankadan ayrıldılar.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2011, 02:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ceyda ünver  senay dereli ebrar yavuz  haktan   murathan gelişken
ceyda ünver senay dereli ebrar yavuz haktan murathan gelişken - 13 yıl Önce

ayrıca 75.Yıl İlköğretim okulundaki Cihat Hocamıza ve bize destek olan ailelerimize teşekkür ediyoruz

ceyda ünver  senay dereli ebrar yavuz  haktan   murathan gelişken
ceyda ünver senay dereli ebrar yavuz haktan murathan gelişken - 13 yıl Önce

Bize desteklerinden dolayı üsteğmen Mustafa Sarıkaya abimize Gazeteci Mehmet Yavuz hocamıza teşekkürlerimizi sunuyoruz..Yardımalrından dolayı Pamukova halkına teşekkür ediyoruz..

SIRADAKİ HABER