banner392

Şehidimiz Cenazesi Bacıköy’de bekleniyor.

İdlip de Şehit olan 6 Askerden birisi olan Pamukova Şehidi Halil Demir Pamukova Pınarlı Bacı Mahallesinde Yarın ikindi namazında kılacak cenaze namazından sora Bacı Mahallesi Mezarlığına defnedilecek.

Şehidimiz Cenazesi Bacıköy’de bekleniyor.

KÖYLÜ VE AKRABALARI CENAZEYİ BEKLİYOR.

Akşam geç saatlerde gelmesi beklenen Cenaze evinde sadece yakın akrabaları var. Şehidin babası ve yakınlarının İstanbul’dan gelmesi bekleniyor.

Saat 19.00 suları Bacı Mahallesinde gittiğimiz şehit evinde kocaman bir bayrak iki katıl evin balkonunda gördüğümüz iki yakın akrabası ise şehidin babasının Tuzla da olduğu gelmelerini beklediklerini söylediler cenaze namazının ise yarın ikindi namazından sonra kılınacağını söylediler.

BACI PINARLI MERKEZ CAMII HAZIRLANIYOR.

Pamukova Şehidi Halil Demir’in yarın son yolculuğuna gönderileceği cami olan ‘Pınarlı Bacı Merkez Camisi’ hazırlıkları için devlet erkanı tam kadro çalışma ve organizasyon hazırlığı yaptılar. Pamukova Kaykamı, Belediye Başkanı, İlçe Jandarma Bölük Komutanı ve Garnizon Komutanlığından bir grup rutbeli asker birlikte çalıştılar, yarın ki Cenaze töreni sırasında bir aksilik olmaması için tüm ayrıntıları dikkatle kayıt altına aldılar.

BACIKÖYDE AL BAYRAKLAR ÇEKİLDİ

Bacıköy Mahallesinin D-650 Karayolunun son Eskişehir yönü çıkışına yakın olan şehit evi önüne belediye ekipleri tarafından düzenlemeler yapıldı. Evin ön cephesine büyük Türk Bayrağı asıldı. Mahalle içinde ise ağaçlara budandı. Yollarda düzenlemeler yapıldı.

Yarın Pamukova Bacıköy tarihi birgün yaşayacak. Cenaze töreninin kalabalık olması bekleniyor.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER