banner392

Sedaşcılar Yeni Yıla Elektrik peşinde koşarak girecekler

Yeni yıla girerken sıcak evlerinde eşleri ve çocukları ile mutlu bir gece geçirenler evlerinde aydınlık bir ortamda, doğalgazı eletrikleri kesilmeden kanaldan kanala yıl başı programlarına zamping yapanlar karda kışta 24 saat mesai yapan sedaş çalışanları neler yapıyor acaba hiç düşünüyorlar mı?

Sedaşcılar Yeni Yıla Elektrik peşinde koşarak girecekler
 Elektrik kesilmesin diye hem dualar eden, kesilince de 1, 2 metre kar altında eski direkler ve eskimiş tellerden atlatmaya çalıştıkları ceryanı takip eden Elektrik bakım ekipleri dün rakımı en yüksek mahallelerde mesai yaptıkları görüntülendi.

Ekibin kalın ağır elbiseleri yanında ağaç kesim motorları sırtlarında yürüyerek ulaşmaya çalıştıkları yıkılmış ya da yolu kardan devrilen ağaçlarla kapanmış ağaçları zaman zaman kesim motarları ile keserek aştılar.

Eskiyayla, Mesruriye, Bakacak, Çilekli, Hüseyinli, Kemaliye, Kazimiye, Paşalar, Şahmelek, Üçevler, Akçakaya, Mekece, İsabalı, Hayrettin, Pınarlı-Bacı, Oruçlu, Karapınar, Eğriçay, Fevziye, Çardakköy, Cihadiye, Turgutlu, Gökgöz, Teşvikiye, Merkez, Elperek, Cumhuriyet ve Yenice Mahallelerinde elekrtikler kesilmesin diye mekik dokuyarak arızaları gidermeye çalışan Sedaşçılar.

Bilkedi şu saatlerde bile bir arıza ile uğraşıyor olabilirler.

Yeni yıla sedaşçılar gibi karda kışta çalışarak giren, evinde sıcak bir ortamda giren, Yada müşterilerine hizmet ederek yeni yıla giren pastanelerde çalışanlar, ulaşım sektöründe çalışan ve yolda yeni yıla girenler, her kimse ister çalışarak ister eğelenerek giren her kim varsa herkese yeni yılda Pamukovahaber.com olarak mutlu, sağlıklı ve barış içinde geçmesini temenni edeceğimiz güzel yeni yıllar diliyoruz.

Pamukovahaber.com

Mehmet Yavuz

 


Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2016, 22:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER