banner392

Sakarya ya Adana valisi Hüseyin Avni Coş Atandı.

Valiler Kararnamesi ile Sakarya Valisi Mustafa Büyük Adana'ya, Olay Vali Hüseyin Avni Coş Sakarya Valiliğine atandı.

Sakarya ya Adana valisi Hüseyin Avni Coş Atandı.
 Valiler Kararnamesi Cumhur Başkanı Abdullah Gül tarafından onaylandı. Buna göre Sakarya Valisi Mustafa Büyük Sakarya da 4'ncü yılını doldurmaya bir hafta kala Adana valiliğine atanırken, Vatandaşa " Gavat " diyen ve Türkiye gündemine oturan, tartışılan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş Sakarya Valiliğine atandı.
 
Vali Coş Adana'daki 10 Kasım törenleri sırasında vatandaşlar tarafından protesto edilmesi üzerine öfkeyle makam aracından inen Coş 'Allah belanı versin' diyen bir vatandaş için " O gavatı bana getirin" diye sözleriyle adı gündeme geldi..

O tarihte Ak Partiden de tepkiler alan Vali Coş, Atatürk Anıtı'ndaki törende yaşanan gerginlikle ilgili, "Ben gavat kelimesini kullanmam. Kavas demiş olabilirim." diye açıklama yapmıştı

İŞTE SAKARYA'NIN YENİ VALİSİ HÜSEYİN AVNİ ÇOŞ..

Hüseyin Avni Coş 1959 yılında Isparta'nın Eğirdir ilçesinde doğdu. 1976 yılında Eğirdir Lisesinden mezun oldu. Aynı yıl Ege Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesine devam etti. 1977 yılında kaydolduğu Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinin İktisat ve Maliye Bölümünden 1981 yılında iyi derece ile mezun oldu.
Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2014, 22:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER