banner392

Pamukova da Karla Mücadelede Başkan önden gidiyor.

Pamukova'nın yüksek kesimlerinde karla mcadele devam ediyor. İki gün önce başlayan kar yağışı yükseklerde etkili olurken ilçe merkezinde yağmur şeklinde oldu.

Pamukova da Karla Mücadelede Başkan önden gidiyor.

Yüksek yayla köyleri olan, Grup köyler (Kemaliye, Hüseyinli, Çilekli, Bakacak, Eskiyayla) ve Kadıköy, Ağaççılar, Kazimiye, Akçakaya, Paşalar, Şahmelek Mahlalelerinin yollarınde belediye ekiplerinin çalışmalarına katılan Belediye başkanı Güven Övün Eskiyyal Mahallesinde 30 cm kadar olan köyiçinde yol açan greyderin önünden yürüdü ve meclis üyesi Muhittin Akın ile birlikte çalışmaları yerinde denetleyen Güven Övün,
'İlçemizin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı ile birlikte daha evvel bütün hazırlıklarını tamamlamış olan karla mücadele ekipleri hemen ihtiyaç duyulan bölgelere ulaşarak vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzlukla karşı karşıya kalmaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor' dedi.
'HER YERE EŞİT HİZMET GÖTÜRECEĞİZ' DİYEN BAŞKAN, 
'Pamukova Belediyesi karla mücadele ekiplerimiz, karla mücadele çalışmaları kapsamında mahalle yollarımızın ulaşıma açık tutulması için çalışmalarını gece gündüz sürdürürken, hizmet sunumunda da herhangi bir ayrıma mahal vermiyor. Bu vesileyle ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmaları bizzat mahallinde incelemek üzere yayla mahallelerimize hareket ederek hem mesai arkadaşlarımıza bir kolay gelsin deme fırsatı bulduk hem de vatandaşlarımızla bir araya gelerek bizden taleplerini direk dinlemeye çalıştık, gerekli notlarımızı aldık. Gittiğim mahallelerimizde de belirttim; “biz her yere eşit hizmet götüreceğiz”. Bilindiği gibi önceki dönemlerde bazı mahallelerimize oy hesabına göre hizmet götürülüyor ve vatandaşımız soğuk kış aylarında mağdur ediliyordu. Bizim böyle bir bakış açımız asla olmayacak. Pamukovamızın her bir ferdi önemlidir ve hizmetin en iyisini hak etmektedir. Bizi desteklesin ya da desteklemesin, sevsin ya da sevmesin, biz herkesin başkanı olma, herkese eşit ve adil hizmet götürmenin mücadelesi içinde olacağız. 'Ekiplerimizi canı gönülden kutluyor, hemşerilerimize ise soğuk kış aylarında sımsıcak sohbetler diliyorum', dedi.


 

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2020, 14:02

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER