banner392

Pamukova'ya yakışmayan bir görüntü.

Pamukova da yıllardır yer altı çalışmaları yapılmıyor diye, sitem edenler bu görüntülere bakalım ne diyecekler?

Pamukova'ya yakışmayan bir görüntü.

Bugün 21 Ocak 2020 günlerden Salı bu görüntüler sabah erken saatlerde Elperek Mahallesi Eyüp Sultan Caddesinde bir iş mekinesinin yola çamurlu tekerlekleri ile çıkması ile oluştu. 
İş mikenesi bu ulu orta cadde boyunca başka bir iş yerine hiç aldırış etmeden tekerlerini temizlemeden devam etti. Başka bir işyerinden işini yaptıktan saatler sonra yeniden yola giriş yaptığı yere gelerek başka bir işini yaptı. 
Akşam saatlerine kadar çamurlara bulanan yolda hiç bir yetkili bu yolda meydena gelen bu olumsuz görüntüleri temizleme girişiminde bulunmadılar. 
Zaman zaman benzeri görüntüleri gördüğümüz diğer mahallelerimizde de gördük ve birçok okuyucumuzdan da yeni açılan fiber optik kablo çalışmaları, yeni yapılan insaatlar için açılan kırılan asfatların da doğru şekilde dolgu yapılmadığı konusunda şikayetlerini de alıyoruz. 
Burada Pamukova da yaşayan vergisini veren gerek iş çevreleri gerek vatandaşlar olarak daha temiz bir çevre istiyoruz. 
Belediye vatandaşların vergileri ile yapılan, yolların temiz tutulması için kendi çıkarları için rasgele zamanda yolarda özel işlerini yapmak için bozdukları yollar, kırdıkları asfaltların bedelini ödemeli; Belediyeyi bu konuda göre davet ediyoruz diyen mahalle sakinleri belediyeyide bu konuda duyarlı olmaya davet ettiklerini bizim aracılığımızla duyurmak istiyorlar.
Yine Pamukova da yeni yapılan Fiberoptik telefon hatları için açılan kırılan ve üzerlerine geçiçi olarak toprak atılan yollarından kış günlerinde yağışların bozduğu çamur yaptığı yolların bir an önce asfaltla kaplanmasını istiyorlar. 

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER