banner392

SGC Başkanı Matur Canlı Yayın Konuğumuz oldu.

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur. Pamukovahaber.com internet sitesinin ve Canlı Yayınının kurucu ve sahibi Mehmet Yavuz un sorularını yanıtladı.

SGC Başkanı Matur Canlı Yayın Konuğumuz oldu.

Uzaktan Konferans sistemi ile yayına katılan Yılların gazetecesi Seza Matur. Pamukova ve Geyve nın Tarım Konusunda birlik içinde olmalarını da tavsiye etti.

Matur: “Geyve ve Pamukova Bereketli topraklar üzerinde kurulmuş güzel iki komşu ilçe. İkisede güzel Ayva üretimi yapıyorlar, ancak aralarınran rekabet var. Halbuku bu rekabeti güzel şekilde değerlendirip birlikte çalışsalar iki güzel ilçede daha güzel şeyler üretilir ve ikiside kazanır” dedi.

Sakarya da basın hakkında da bigiler veren SGC Başkanı Sezai Matur. İlçelerde özellikle internet yayıncılığı güzel yayınlar yapıyor. Onları kutluyorum.

Basılı yayınlar da da Akyazı, Sapanca, Hendek. Karasu, Geyve. Taraklı ve Pamukova da güzel haberler yapılıyor internet siteleri çalışıyor.

Sakarya da Resmi alan alan 7 dolayında gazete var. Gazetecik her zaman vardı ve var olmaya devam edecek.

Pandomi sürecinde ise daha çok internet yayıncılığı ve teknolojisi çok gelişti.

Canlı Yayınlar gibi sosyal siteler gibi araçlarla haberleşme önemli aşamalar kaydetti ve bugün artık teknoolji ağırlıklı yayınlar yapılıyor.”diyen

Sezai Matur 2 saate yakın yapılan yayın da çok çarpıcı açıklamalarda yaptı.

İŞTE CANLI YAYININ TAM GÖRÜNTÜSÜ ALTTAKİ LİNKTE, TIKLA VE İZLE.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER