banner392

Okullar 2 gün tatil edildi.

Yoğun kar yağışı yüzünden valilik il genelinde İlk, Orta ve listelerde 2 günlük tatil kararı verdi.

Okullar 2 gün tatil edildi.

Karara göre Sakarya genelinde tüm okullar dahil Çarşamba ve Perşembe günü eğitim ve öğretim yapılmayacak. Tatilden öğretmenlerde yararlanacak.

Valiliktan yapılan açıklama şöyle:

"İl Hıfzıssıhha Kurulunun 06 Ocak 2015 tarihinde İlimiz Valisi Hüseyin Avni Coş Başkanlığında gerçekleştirilen Olağanüstü Toplantısında; Olumsuz Hava Koşulları nedeniyle İlimiz genelindeki tüm anaokulu, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında 07 Ocak 2015 tarihinden itibaren öğretime 2 (iki) gün ara verilmiştir."dendi.

Meteroloji tarafından ülke genelinde Sibirya dan gelen soğuk havanın etkili olacağı duyurularından sonra bazı illerde okullar tatil edilmiş, ancak Sakarya valiliği bir hafta önce yine benzer şekilde hava durumu ile ilgi yapılan söylemlere göre okullarI tatil etmişti. Ancak valilik bu defa bugünkü kar yağışı uyarılarına temkinli yaklaşmış ve twetter hesabından “Henüz erken yarını görelim o zaman karar veririz. Çarşamba, Perşembe daha soğuk, buzlanmalı olacak tatili o zaman düşünürüz.”diye tweet atmıştı.

Vali beyin tweet ine karşı isi çok sayıda tatil isteyen twetter gelmiş. Değişik hesaplardan tatil isteyenlerin sonunda isteği yerine getirilmiş oldu. Okullarda 2 gün kar tatili kararı alındı.

İŞTE VALİ BEYİN TWET İNE KARŞI ATILAN TWETLERDAN BAZILARI ŞÖYLE.
 

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2015, 21:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER