banner392

Geyvelilerin gurur duyduğu bakan Başbakan oldu.

2011 tarihinde Pamukova Gökgöz köyü karşısından Sakarya nehrini geçerek Geyve ile D-650 karayolunu birleştiren Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım AK Parti Genel Başkanı seçildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Başbakanlığı bırakmasından sonra yerine atanarak seçilen yeni başbakan Binali Yıldırım. Cumhurbaşkanını başkan yapma sözü de verdi.

Geyvelilerin gurur duyduğu bakan Başbakan oldu.

Uzun yıllar Ulaştırma Bakanlığı da yapan Binali Yıldırım bugün Ak Parti Olağanüstü Genel Kurulunda genel başkan oldu. Binalı Yıldırım 1405 delegenin oyunu alarak Ak Partinin başına geçti.

Şimdi Cumhurbaşkanının Binali Yıldırım’a yeni hükümet kurma görevi vemesi bekleniyor.

ŞABAN DİŞLİ AK PARTİ MYK YA SEÇİLDİ BİLE

Ak Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli Binalı Yıldırım’ın Ak Parti Genel Başkanı olmasından sonra ilk icraat olarak Şaban Dişli’nin Ak Parti Merkez Yürütme Kuruluna seçilmesi dikkat çekti.

2011 yılında Gökgöz altından Geyve ye 40 trilyona mal olan bölünmüş yol temel atma töreninde de Binalı Yıldırım ve Şaban Dişli birlikte açılışta yakın çalıştıkları görülmüştü.

Binalı Yıldırım döneminde Geyve yolu, Hızlı Tren yolu ve çalışmaları gündeme daha fazla gelecek olursa bölgede Hızlı Tren İstasyonunun Alifuatpaşa ya yapılabileceği daha mantıklı görünür olacktır.

Yeni Başbakan olacak eski Ulaştırma Bakanı Binalı Yıldırım verdiği ilk mesajda mutlaka Başkanlık yolunun açılacağını açıkladı. Yeni başbakan başkanlık yolunu açıp Cumhur başkanının başkan olmasını sağlarsa, Başbakan olarak kendi yetkilerini de ortadan kaldırıp icrat yapma işini de Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a vermiş olacak.

CEVAT KESER İSE BELEDİYE SİTESİ ÜZERİNDEN YENİ BAŞBAKANI MET EDEN MESAJI YAYINLADI BİLE

Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser 2011 yılında seçildiği MHP üyesi ve onun belediye başkanı olarak Ulaştırma Bakanı Binalı Yıldırım’ı açılış öncesi kurulan çadırda karşılamış ve alel acele elinde daha önceden hazırlamış olduğu bir mektubu eline tutuşturmuştu. Mektubun Pamukova da bozum olan köy yollarının yapılması için Binalı Yıldırımdan talep te bulunduğu bilgileri verilmişti.

GEYVE YE BÖLÜNMÜŞ YOL NE KAZANDIRDI.

O günlerde bakanın ‘40 trilyon Geyve ye helal olsun’ diyerek temelini attığı yol 5 yıl geçmesine rağmen hiç te bekleniler ilgiyi görmedi. Hızlı Tren Yolu ile beklentileri hala yanıt vermiş değil.

Şimdi yeni başbakan ın ulaşım hizmetleri konusunda kendi ağzı ile söylediği ilk mesajdan anlaşıldığı üzere Cumhurbaşkanını başkan yapabilmek için çalışmalarını ona ayıracak.

Pamukova ise yeni sahipsiz kaldı. Geyve ise hiç değilse elinden kaçırdığı Şaban Dişli yi yeniden kazandı.

Yeni başbakanımız vatana millete hayırlı olsun.  
Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2016, 23:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER