banner392

CHP li Meclis Üyelerinin Basın Açıklamasına Belediyeden açıklama geldi.

Pamukova Belediyesi CHP meclis üyelerinin basına yaptıkları meclis çalışmaları hakkındaki açıklamalara karşı belediye den jet yanıt geldi.

CHP li Meclis Üyelerinin Basın Açıklamasına Belediyeden açıklama geldi.

CHP lis üyeler adına Meclis üyesi Murat Aydoğdu’nun Pamukova Belediyesiyle ilgili  yaptığı açıklamalara karşı cevap haklarını kullandıklarını belirten belediye nin kamuoyuna yaptığı açıklama şöyle 

 

" Aziz Hemşerilerimiz

Sevgili Pamukovalılar

Değerli Köylülerimiz;

 

Öncelikle belirtmek isteriz ki 2014 yerel seçimlerinden bu güne tamı tamına 25 ay geçmiştir.25 aylık süre zarfında bir meclis üyesinin halen daha Büyükşehir Belediyesi ile İlçe Belediyesi arasındaki görev ve sorumlulukların neler olduğunu bilmemesi, bizim değil, onun ayıbı olsa gerek. Bari azıcık susun da bir şey sansınlar, konuştukça batıyor cehaletinizi dip yaptırıyorsunuz. Yine de belediye meclis üyesi sıfatı taşıdığı için onun adına biz özür diliyoruz.

 

Değerli vatandaşlarımız;

CHP gurubu adına açıklama yaptığını beyan eden CHP belediye meclis üyesi Murat AYDOĞDU tarih sıralaması yapmak suretiyle kendi penceresinden sözde cevap bulamadığı ya da güya bizim olumsuz cevap verdiğimiz konuları sıralamıştır. İşin o boyutuna girmeyeceğim. Çünkü söylediklerinin ciddi bir yanı olmadığı gibi tutarlı bir tarafı da yoktur. Öyle ki Vatandaşlarımıza hizmet amacıyla alınacak olan 4 adet fen işleri  hizmet aracına bile ret oyu veren ve bunu da göz göre göre inkar eden bir meclis üyesinin (Vatandaşımıza ve belediye çalışanlarına hizmet için alınan hiçbir araç alımına ret oyu vermediğimiz gibi…) açıklamalarının da gerçeği yansıtmamaktadır.  Ayrıca  Meclis Kararlarının tümünün kendisine imza karşılığı verilmiş olmasına rağmen bu iddiaları dile getirmesi trajikomiktir. Bununla birlikte Bir meclis üyesi düşünün ki; hala su gelirinin ilçe belediyesince mi, yoksa büyükşehir belediyesince mi toplandığını  tahsil edildiği bilmesin. 2014 yılında Büyükşehire bağlandıktan yani Nisan ayından sonra Belediyemizce tahsil edilen herhangi bir su faturasını da kamuoyuyla paylaşmasını merakla beklemekteyiz. ZİRA İDDİA SAHİBİ İDDİASINI İSPATLAMAKLA MÜKELLEFTİR

 

CHP’li Aydoğdu açıklamasının sonunda “ey halkımız günlerce özür dilesek vebalden kurtulamayız” demiş. Eh doğru da söylemiş. Günlerce, haftalarca, aylarca, yıllarca özür dileseler altından kalkamayacakları birçok vebale el kaldırdılar.

 

1.    Vatandaşlarımızın kutsal ve mübarek oylarıyla yetki alan Murat Aydoğdu ve beraberindeki bazı CHP’li siyasetçiler çarşı merkezine yapacağımız 3.000 kişi kapasiteli BÜYÜK MERKEZ CAMİ projesine hayır demelerinin vebalini asla ödeyemezler, bir ömür boyu yakalarında taşırlar.

 

2.    Eski garaj ve soğuk hava deposunun olduğu alana ilçemiz insanına yakışır büyük bir sosyal tesis yapalım dediğimizde; “hayır oraya ticaret merkezi olsun, büyük alışveriş merkezleri AVM’ler getirilsin, Gölpark Pamukova için çok lüks gelir” diyerek ve size rağmen de bitirme aşamasına geldiğimiz GÖLPARK projesine hayır deyişinizin vebalini ödeyemezsiniz.

 

3.    İlçemizde yaşanan trafik sorununa dair köklü çözüm olarak ortaya koyduğumuz çarşı merkezindeki kent meydanı altına yapacağımız 600 araçlık katlı kapalı otopark projesi için “ne gerek var caddelere parkometre yaparız, park ücreti alır ve birazda caydırıcı olsun diye de vatandaşa esnafa ceza-i yaptırım uygularız otopark işini bu şekilde hallederiz” anlayışı ile KAPALI OTOPARK projemize hayır oyu vermenizin vebalini ödeyemezsiniz.

 

4.    Yeterli alana sahip olmayışımızdan kaynaklı olarak başkanlık odasında yaptığımız meclis toplantıları için göreve geldikleri ilk meclis toplantısında “neden meclis toplantılarını başkanlık odasında yapıyoruz belediyenin meclis toplantı salonu yok mu?” diyerek serzenişte bulunanlar şimdilerde kent meydan projesi içersinde inşa edeceğimiz en az 100 yıllık ihtiyaca cevap verecek olan Selçuklu ve Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyacak olan yeni, modern ve fiziki donanımları tam yerinde BELEDİYE HİZMET BİNASI projemize hayır oyu vermelerindeki tutarsızlığın vebali de size yeter de artar bile.

 

5.    Kent meydanı içerisinde yer alan Kültürel mirasa sahip çıkmak için TARİHİ OSMANLI KÜLTÜR EVİ projemize hayır oyu vermenizin vebalini ödeyemeyeceksiniz.

 

6.    İlçeler meydanlarıyla yaşam bulur, Anlam kazanır, kimlik oluşturur diyerek tasarladığımız 8.000 m2 lik alan üzerine yapılacak olan KENT MEYDANI projemize, tümüyle karşı çıkarak hayır oyu verişinizin vebalini nasıl ödeyeceksiniz.

 

7.    Bölgenin en büyük sosyal yaşam alanı olacak olan büyükşehir belediyesi ile  Pamukova belediyesinin ortaklaşa yapacağı, içerisinde mesire alanı, anfi tiyatro , yürüyüş yolları , çocuk oyun parkları , sportif faaliyetler parkı , kafeteryalar ve seyir teraslarının yer alacağı BAYRAKTEPE projemize hayır deyişinizi kime nasıl anlatacak bu vebali nasıl ödeyeceksiniz. 

8.    İçme suyu, Yağmur suyu, kanalizasyon ve atık su altyapı çalışmaları nedeniyle üstyapısı bozulan imar yollarımızın sıcak asfalt ve taş parke çalışması yapılarak MODERN, ÇAĞDAŞ CADDELER VE SOKAKLAR projemiz için sıcak asfalta ne gerek var, yıpranmış eskimiş sökülen taşlar yerine yeniden yapılsın diyerek hayır oyu vermenizin hesabını, değil sizden Pamukovalı hemşerilerimiz, bastığınız her asfalt parçacığı hesap soracaktır.

 

Tüm bu saydıklarımıza ait bilgi, belge, zabıt ve tutanaklar belediyemizde mevcuttur.

 

Değerli kardeşlerimiz birkaç gündür CHP’li bazı siyasetçiler tarafından, bir şeyler söylemek, zihin bulandırmak, biz de bir şeyler yapıyoruz anlayışı ile yapılan açıklamaların tarafımızca herhangi bir kıymeti harbiyesi bulunmamaktadır. Geçmişten kalma bu tür kısır siyasi çekişmeler ve taktiklerle bizlerin hızını keseceğini çalışmalarımızı sekteye uğratacaklarını, hele hele bizi engelleyebileceklerini düşünüyorlarsa çabaları boşadır, beyhudedir.Bu yaptıkları ancak bizim çalışma şevkimizi arttırır ve bu dar zihniyete, bu her şeye hayırcı , gelişime ve değişime kapalı zihniyete Pamukova’mızı teslim etmemek için çalışma tempomuzu daha da arttırmamıza vesile olur.

 

Bizler acaba bir gün gelir de yapıcı, taşın altına elini koyar tarzda bir muhalefet görevi yaparlar mı diye beklerken onlar yine eski tas eski hamam anlayışıyla bilindik tavırlarına devam etmektedirler.

 

Ankara’da; Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, hükümetimize ve bakanlarımıza karşı her şeye hayırcı her şeye karşı tutum sergileyerek  3. Köprüye, hava limanına, otoyollara, savunma sanayine, metrolara, Marmaray’a, karşı tavır gösteren CHP zihniyetinin Pamukova’da ki uzantıları olan Murat AYDOĞDU ve benzeri CHP’li siyasetçiler yerelde bize de aynı muameleyi yapma teşebbüsü içerisine girmişlerdir. Lakin onlara rağmen nasıl 3.köprü, havalimanı, metrolar, Marmaray ve otoyollar nasıl yapıldı ver yapılmakta ise buradaki hayırcı CHP’li Siyasetçilere rağmen cami projesi, meydan projesi, kapalı otopark projesi, belediye hizmet binası projesi, tarihi Osmanlı kültür eve projesi, Göl park projesi, Bayrak tepe projesi, sıcak asfalt ve taş parkeyle kaplı modern cadde ve yollara ait olan tüm bu projelerimiz devam etmekte olup etap, etap hızlı ve seri bir şekilde bir bir hayata geçecektir. Bundan hiç kimsenin en ufak bir şüphesi dahi olmasın.

 

Her şeye hayırcı, her şeye karşı bir duruş sergileyerek Pamukova’nın değişimine ve gelişimine engel olmaya çalışan Murat AYDOĞDU ve bazı CHP li siyasetçileri kamu vicdanına havale ediyor, girdikleri vebal ile onları baş başa bırakıyoruz.

 

Sevgi ve saygılarımızla, Allah’a Emanet Olun.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 
Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2016, 23:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER