banner392

Başbakan Erdoğan 14 ağustos cumartesi günü Sakarya ya geliyor

Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan ayının ilk gününü memleketi Rize'de geçirecek. Ramazan ayının ilk günü olan 11 Ağustos'a kadar her gün iki ilde partisinin düzenlediği mitinglerde halka hitap edecek.

Başbakan Erdoğan 14 ağustos cumartesi günü Sakarya ya geliyor
Başbakan Erdoğan,Yüksek Askeri Şura (YAŞ) dolayısıyla verdiği aranın ardından, referandum kampanyasına tüm hızıyla devam edecek. Erdoğan, 5 Ağustos Perşembe günü Aydın ve Denizli mitinglerinde halka seslenecek. 6 Ağustos Cuma günü hızlı trenle Eskişehir'e geçecek olan Erdoğan, burada saat 17.00'de düzenlenecek mitingin ardından, yine hızlı trenle Ankara'ya dönecek. Erdoğan, 7 Ağustos Cumartesi günü Isparta ve Antalya, 8 Ağustos Pazar günü Afyon ve İzmir mitinglerinde vatandaşlara seslenecek. Erdoğan, 9
Ağustos Pazartesi günü ise Bakanlar Kurulu Toplantısı'na başkanlık edecek.
10 Ağustos Salı günü memleketi olan Rize'de hemşehrileriyle buluşacak olan Erdoğan, akşam saatlerinde ise Trabzonlulara seslenecek. Erdoğan, aynı akşam yeniden Rize'ye geçerek, Ramazan ayının ilk günü olan 11 Ağustos'u memleketinde geçirecek.
Ramazan ayı ile birlikte günlük miting sayısını da bire indirecek olan Erdoğan, 13 Ağustos Cuma günü Erzurum, 14 Ağustos Cumartesi günü Sakarya ve 15 Ağustos Pazar günü de Gaziantep mitinglerinde halkla buluşacak. Erdoğan ayrıca gittiği illerde çeşitli açılış ve etkinliklere de katılacak.
Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2010, 15:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER