banner392

Ankara saldırısında yaralanan Sakaryalı 1 Astsubay da var.

Sakarya Yenihaber internet sitesi tarafından yapılan haberde Ankara’da akşam saatlerinde askeri personel taşıyan servis araçlarına yapılan saldırıda Sakaryalı Astsubay yaralandığı yazıldı.

Ankara saldırısında yaralanan Sakaryalı 1 Astsubay da var.

Yenihaber sitesinin haberi şöyle;

Ankara'da saat akşam saatlerinde İnönü Bulvarı üzerindeki kırmızı askeri personeli taşıyan servis araçlarının durduğu esnada bombalı bir araçla yapılan saldırı sonucu 28 kişi hayatını kaybetti.  Edinilen bilgilere göre, yaralılar arasında  Ekinli Köyünden astsubay Bayram Erdoğan’ın olduğu ve omuzundan yaralandığı öğrenildi. Erdoğan’ı Ankara ameliyata alındığı, durumun iyi olduğu öğrenildi. Astsubay’ın ailesinin yola çıktığı öğrenildi.

 

ANKARANIN GÖBEĞİNDE GERÇEKLEŞEN SALDIRI İLE İLGİLİ İLK BİLGİLERE GÖRE 28 ÖLÜ 61 YARALI VAR.

SALDIRIYI TÜRKİYE VE DÜNYA MANŞETTEN GÖRDÜ

İşte tr.sputniknews.com internet sitesi tarafından saldırı ile ilgili yayınlanan tüm ayrıntılar şöyle;

Ankara'da akşam saatlerinde askeri servis araçlarına yönelik bombalı saldırı gerçekleştirildi. Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, asker ve sivil 28 kişinin hayatını kaybettiği, 61 kişinin yaralandığı saldırının bombalı araçla düzenlendiğini söyledi.

Başkentin en merkezi yeri olan, askeri kurumların ve lojmanların bulunduğu Devlet Mahallesi'ndeki saldırı, saat 18.30'da, bomba yüklü araçla gerçekleştirildi.

Teröristler, İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta, askeri servis araçlarının yanında bomba yüklü aracı infilak ettirdi. Ankara'nın bir çok yerinde duyulan patlamanın ardından iki askeri servis aracı bir anda alev topuna döndü.

Alevler arasından alınan yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılırken, İnönü Bulvarı trafiğe kapatıldı.
Patlamanın askeri servis konvoyunda meydana geldiğini söyleyen Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, "İlk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti. 10 kişi yaralandı. Patlamanın bomba yüklü araçla gerçekleştirildiği tahmin ediliyor" dedi. Valilik daha sonra yaptığı açıklamada ölü sayısını 18, yaralı sayısını ise 45 olarak duyurdu.

 

NUMAN KURTULMUŞ: 28 VATANDAŞIMIZI KAYBETTİK

Çankaya Köşkü'nde Ankara'daki terör saldırısına ilişkin bilgi veren Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 28 vatandaşın hayatını kaybettiğini açıkladı. Kurtulmuş, "Saldırıyı kimin gerçekleştirdiğine ilişkin elimizde bilgi yok. Sosyal medyada yanlış bilgiler yayılıyor. Ankara'daki ikinci patlama güvenlik güçlerinin şüpheli bir pakete müdahalesiydi" dedi.


Numan Kurtulmuş'un açıklamasından satır başları şöyle:

 

'KİMİN GERÇEKLEŞTİRDİĞİNE DAİR ELİMİZDE BİLGİ YOK'

 

Bugün Ankara'da saat 18.31 sıralarında İnönü Bulvarı üzerindeki kırmızı ışıkta askeri personelimizi taşıyan servis araçlarının durduğu esnada bombalı bir araçla yapılan saldırı sonucu maalesef şu andaki belirlemelerimize göre 28 vatandaşımızı kaybettik. Vefat edenler arasında asker kardeşlerimiz olduğu gibi sivillerin de olduğunu tahmin ediyoruz.

Bütün veriler, bulgular titizlikle değerlendiriliyor. Bu saldırıyı henüz şu ana kadar kimin gerçekleştirdiğine dair bilgi elimizde yok. Böyle bir açıklama da yapılmadı. En kısa zamanda bu saldırılarının arkasında kimin, kimlerin olduğu ortaya çıkarılacaktır.

 

'32 AMBULANSLA YARALILAR TAŞINDI'

Olay anında üçüncü dakikasından itibaren ambulanslarımız olay yerine sevk edildi. 32 ambulansla yaralıların taşınması işlemi yapıldı. Ayrıca olay çok kısa süre içerisinde olay yeri inceleme birimleri tarafından kontrol altına alındıktan sonra Ankara Cumhuriyet Başsavcımızın başkanlığındaki 7 kişilik bir savcılar heyeti tarafından bütün detaylarıyla soruşturulmaya başlandı.

Bu saldırı sadece orada servis otobüslerinin içerisinde bulunan askeri personelimize karşı yapılmış bir saldırı değildir. Bu saldırı çok açık bir şekilde aziz milletimize, milletimizin tamamına karşı yapılmış alçakça, şerefsizce, haince, sinsice yapılmış bir saldırıdır. Bu saldırıyı yapanları lanetliyoruz.

 

'İKİNCİ PATLAMA BİR BOMBA DEĞİL'

Ankara'da başka bombaların patladığı şeklinde birtakım görüşler dile getiriliyor. Bunlar sosyal medya üzerinden de paylaşılıyor. Çok açık söylüyorum, bu akşam itibariyle Ankara'da bir ikinci patlama oldu ama o bir bomba patlaması değil. Güvenlik güçlerimizin şüpheli gördükleri paketi infaz, yok etmesi sırasında ortaya çıkan bir patlamaydı.

Dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir terör örgütü 3-5 kişiden müteşekkil bir çete değildir. Bütün bu çetelerin arkasında, bu saydığımız desteklerin zaman içerisinde olduğunu biliyoruz, dünyanın her yerindeki saldırılarda da. Milletimize karşı yapılmış açık ve hain, alçakça bir saldırıdır. Bu saldırının da çok iyi planlanarak yapıldığını açıkça görüyoruz.

 

SAĞLIK BAKANI MÜEZZİNOĞLU: NET RAKAM VEREMEM

Sağlık Bakını Mehmet Müezzinoğlu, Ankara'daki saldırının ardından yaptığı açıklamada ölü ve yaralıların durumuyla ilgili bilgi verdi. Müezzinoğlu, şunları söyledi:

"TSK servis otobüslerini hedef alan bir saldırı yaşandı. Bir otobüsün büyük oranda etkilendiği saldırıda diğer araçtaki yolcuların da yaralandığı bir süreç yaşanıyor. Güven Hastanesi'ne 9 yaralı 1 ölü geldi. Şuanda 14 hastanede 61 yaralı var. Büyük çoğunluğu tedavileri tamamlanabilecek hafif ve orta düzeyde yaralılar. Hastanelerde üç vefatımız var.  Olay yeri ile ilgili net rakam verebilmem zor. İçişleri Bakanı ve valilik açıklama yapacak. 20-21 vefatımız olduğu yönünde açıklamalar geliyor.  Kan ihtiyacımız yok."

 

 

KILIÇDAROĞLU: TÜM MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM

Ankara’da saldırısın ardından Facebook ve Twetter yavaşladı.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki terör saldırısıyla ilgili bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Bu alçak saldırıda hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri personelimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: "Ankara'da görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına yönelik, bu akşam saatlerinde gerçekleyen terör saldırısını lanetliyorum.
Terör saldırısını gerçekleştirenler ve saldırının arkasındaki karanlık güçler, milletimizin dayanışma ve birlik duygusunu aşamayacak; Türkiye Cumhuriyetimiz ve tüm vatandaşlarımız, bu hain saldırıyla ulaşılmak istenen hedefin karşısında kararlılıkla duracaktır.

Cumhuriyetimizin başkenti Ankara'nın merkezinde gerçekleşen terör saldırısının, tüm detaylarıyla aydınlatılması konusunda, kurumlarımızın üstlerine düşen görevi titizlikle yerine getireceklerine duyduğum inancı vurguluyor, bu alçak saldırıda hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri personelimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Terör şehitlerimizin ailelerine, sevenlerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve tüm milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum."

 

ERDOĞAN, AZERBAYCAN GEZİSİNİ İPTAL ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarınki Azerbaycan gezisini iptal etti.

 

RUSYA: ANKARA'NIN MERKEZİNDE YAPILAN SALDIRIYI SERT ŞEKİLDE KINIYORUZ

Rusya Parlamentosu Üst Kanadı Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komisyonu Başkanı Birinci Yardımcısı Frants Klintseviç, Ankara'da meydana gelen terör saldırısını kınadı.

Rus senatör, her türlü terör saldırılarına karşı çıktıklarını kaydetti. Klintseçiv, "Rusya, her türlü tartışmalı sorunlarının çözümünde terör eylemlerinin yöntem olarak kullanılmasına karşı. Biz Ankara'nın merkezinde yapılan saldırıları sert şekilde kınıyoruz, hayatını kaybedenlerin aile ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz" dedi.


ABD'DEN BAŞSAĞLIĞI

ABD Dışişleri Bakanlığı, Ankara'da düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi. Bakanlık Sözcüsü Mark Toner, düzenlediği basın toplantısında Ankara'daki saldırıya ilişkin açıklama yaparak, "Samimi başsağlığı dileklerimizi ifade ediyoruz" dedi.

Patlamaya ilişkin haberleri takip ettiklerini belirten Toner, saldırıyı henüz üstlenen bulunmadığını gördüklerini kaydetti. ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nin de patlama sırasında olay yerinde Amerikan vatandaşı bulunup bulunmadığını tespit etmeye çalıştığı bilgisini veren Toner, vatandaşlarına her türlü konsolosluk desteğini sağlamaya çalıştıklarını kaydetti.

Toner, "Büyükelçiliğimiz ayrıca Amerikan vatandaşları için acil uyarı yayımlayarak bölgeden uzak durmaları ve gelişmeler hakkında haberleri takip etmeleri çağrısında bulundu" ifadesini kullandı.

 

ALMANYA: TÜRKİYE'NİN YANINDAYIZ

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Ankara'da meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınadığını belirterek, ''İnsanlık dışı saldırıları yapanlarla mücadelede Türkiye'nin yanındayız'' ifadesini kullandı.

 

Üç büyüklerden Ankara saldırısına kınama

Merkel, yaptığı yazılı açıklamada Ankara'daki terör saldırısını dehşet içinde öğrendiğini, hükümet olarak bunu şiddetle kınadıklarını vurguladı. Saldırı nedeniyle Türk halkına yönelik, ''Biz Almanlar acınızı paylaşıyoruz. Bu tür insanlık dışı saldırıları yapanlarla mücadelede Türkiye'nin yanındayız'' ifadelerini kullanan Merkel, saldırıda hayatını kaybedenler için taziyelerini bildirirken, yaralılara da "acil şifa" diledi.

Almanya Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier de Ankara'daki terör saldırısı haberinin kendisini sarstığını ifade etti. Saldırı ile ilgili henüz ayrıntıların bilinmediğini belirten Steinmeier, saldırıyı "korkakça şiddet olayı" olarak niteledi. Steinmeier, saldırıda hayatını kaybedenler için taziyelerini bildirirken, yaralılara da "acil şifa" dileğinde bulundu. 

 

FRANSA: KORKUNÇ SALDIRIYI KINIYORUZ

Elysee Sarayı'ndan yapılan resmi açıklamada, Cumhurbaşkanı François Hollande'ın korkunç saldırıyı kınadığı belirtildi. Açıklamada, Fransa'nın Türk halkının ve Türkiye Cumhuriyeti'nin yanında olduğu da ifade edildi.

Öte yandan, Fransa Dışişleri Bakanlığı da saldırıyı kınarken hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yakınların baş sağlığı dileğinde bulundu.

 

İTALYA: TÜRK HALKI VE HÜKÜMETİYLE DAYANIŞMA İÇİNDEYİZ

İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni, Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle Türkiye'ye taziyelerini iletti. Roma'da Yabancı Gazeteciler Derneği'nde katıldığı bir konferansta konuşan Gentiloni, Ankara'da bu akşam saatlerinde meydana gelen saldırıya değindi.

Türk halkına taziye dileklerini ifade eden Bakan Gentiloni, "Ankara'da bugün gerçekleşen saldırıdan derin üzüntü duyuyor ve İtalya'nın Türk halkına, Türk Hükümeti'ne dayanışmasını dile getirmek istiyorum" diye konuştu. 

 

CHP'Lİ ERDEM: YANMIŞ İNSAN BEDENLERİ GÖRDÜK

Sputnik'e konuşan CHP Milletvekili Eren Erdem, saldırı sırasında Meclis'te bulunduğunu belirterek şunları söyledi: "Öncelikle halkımıza başsağlığı diliyorum, çok vahim bir tabloyla karşı karşıyaydık. Bu tabloyu yakinen görme fırsatımız oldu, içeriye kadar girdik. Patlamanın gerçekleştiği noktaya kadar ulaştık. Patlamayı parlamentoda Meclis çalışmamızı yaparken duyduk ve kesinlikle bir bomba patladığını düşünerek çıktık ve bir anda çok ciddi bir duman gördük.


‘OLAY YERİNE 5 DAKİKADA ULAŞTIK'

Parlamentodan yürüyerek olay yerine yaklaşık 5 dakikada intikal ettik. Genelkurmay Kurmay Başkanlığı ve Deniz Kuvvetlerine yüzer metrelik mesafede olan bir yer burası. Çok kritik bir yerdi. 3 tane askeri servis aracına bir taksinin iddiaya göre bombalı saldırı yaptığı söyleniyor. Biz CHP'liler olarak ivedi bir şekilde katıldık ve patlamanın içine girdik. Yanmış insan bedenlerinden tutun da insan parçalarına kadar olağanüstü kötü bir manzarayla karşılaştık. Patlama yerine 100-150 metre mesafedeki binaların tamamının camları paramparça olmuştu. Patlayan aracın etrafındaki bütün otobüsler tamamen küle dönüşmüştü. Sayın Valimiz 5 ölü var diye açıklama yaptı, sonra 11'e çıktı; temennimiz bu rakamların doğru olmasıdır ama ben durumun daha vahim olabileceğinden endişe duyuyorum. İnanılmaz derecede üzgünüm, insan bedenleri toplanırken oradaydım. Terörün ve barbarlığın ne denli vahim sonuçlar doğurduğunu insanlık tarihi boyunca gördük, onlardan bir tanesiyle daha karşı karşıyayız. Bu yüzden acımız çok büyük, umarım bunu da atlatabiliriz.

 

‘CİDDİ GÜVENLİK ZAFİYETİ VAR'

Bu bölgede böyle bir saldırının gerçekleşmesi çok manidardır, ciddi bir güvenlik zafiyeti olduğunun göstergesidir. Böyle bir saldırının, askeri servis araçlarına yönelik bu saldırının ciddi güvenlik zafiyetleri gerçekleştiğini gösterir. Ama bir şey söylemek için çok erken. Öncelikle mecliste çalışma yapmamız gerekecek, bu.çalışma bağlamında kamuoyunu aydınlatacağız. Bu saldırıyı takipten düşürmeyeceğimizi, sonuna kadar takip edip aydınlanması için elinden geleni yapacağımızı duyuruyoruz. İnanılmaz derecede acının yüksek olduğu bir an şu an, şu anda siyasi bir açıklama yapmak doğru olmayacaktır. Müşterek bir acı yaşayacağız, bu acımızı dersler alarak telafi etmek için elimizden geleni yapacağız. Ama şu da bir gerçek ki, ülkenin bu kadar önemli noktalarında böylesi vahim boyutlarda bir saldırıların gerçekleşmesinin sebeplerinin başında gelen şey, siyasi istikrarsızlıktır.

 

‘HİÇ YANMIŞ İNSAN BEDENİ GÖRMEMİŞTİM'

İnanın konuşmakta zorlandığım bir süreç, çünkü hayatımda hiç yanmış insan bedeni görmemiştim. Konuşmakta zorluk çektiğim anlardan biriydi, umarım doğru bilgi verebilmişimdir."

 

DEMİRTAŞ: ACIMASIZ SALDIRIYI KINIYORUM

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Ankara'daki patlamaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Ankara'daki acımasız saldırıyı kınıyor, hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifa diliyorum" ifadesini kullandı.


BAKAN BOZDAĞ: BOMBA YÜKLÜ ARAÇ 5 ARACIN ORTASINDA İNFİLAK ETTİ

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ankara'daki patlama ile ilgili TBMM'de bilgi verdi. Bozdağ, bombalı aracın askeri servis araçlarının bulunduğu 5 aracın ortasında infilak ettirildiğini belirtti. Bozdağ, "Bir otomobil. Bomba yüklü otomobilin patlatılması sonucu olay meydana gelmiştir. Kim veya kimler tarafından yaptırıldığı konu incelenmekte. Bütün boyutlarıyla güvenlik birimleri, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı olay yeri inceleme ile bütün boyutlarıyla incelenmekte. En kısa sürede aydınlatılmasını arzuluyoruz" dedi.

 

BAHÇELİ: DEVLETİMİZİN KALPGAHI BİR KEZ DAHA HEDEF ALINDI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Devlet Mahallesi'ndeki bombalı saldırıyla ilgili, "10 Ekim 2015'de Ankara Tren Garı önünde yaşanan canlı bomba saldırısından sonra başkentimiz, devletimizin kalpgahı bir kez daha hedef alınmıştır. Türkiye topyekûn terörün, cinayet ve felaket emellerinin tehdidi altındadır. Bu olağanüstü durum açıkça düşmanlık ve barbarlıktır. Kim ne yaparsa yapsın, aziz milletimiz teröre boyun eğmeyecek, teslim olmayacaktır" dedi.


TSK'DAN SALDIRIYA İLİŞKİN İLK AÇIKLAMA

Genelkurmay'ın açıklaması şöyle: "17 Şubat 2016 Çarşamba günü saat 18.31'de Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına, İnönü Bulvarı üzerinde bulunan kavşaktaki trafik ışıklarında bekledikleri esnada bir terör saldırısı düzenlenmiştir.

Alçakça ve kalleşçe düzenlenen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden kahraman silah ve çalışma arkadaşlarımıza, vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve Yüce Türk Milletine başsağlığı, yaralı kahraman silah ve çalışma arkadaşlarımız ile vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz."

 

PATLAMA ALMANYA MEDYASINDA

Ankara'da askeri servis araçlarının bulunduğu noktada meydana gelen patlama Alman basınında flaş haber olarak duyuruldu. Patlamaya ilişkin ilk haberler şöyle:

Welt: "Türkiye'nin başkenti Ankara'da şiddetli patlama oldu. DHA'nın bildirdiğine göre olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Çok sayıda yaralı olduğu belirtiliyor. Patlamanın nedeni henüz bilinmiyor."

 

Frankfurter Allgemeine Zeitung: "Ankara'nın merkezinde meydana gelen şiddetli patlamada, ilk belirlemelere göre en az 5 kişi hayatını kaybetti. Patlamanın askeri araca yönelik gerçekleştiği belirtiliyor. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen başka bir bombalı saldırıda yüzden fazla kişi hayatını kaybetmişti."



Spiegel Online: "Türkiye'nin başkenti Ankara'da şiddetli bir patlama oldu. Haberlere göre 5 kişi öldü çok sayıda var. DHA, bölgeye çok sayıda ambulans gönderildiğini duyurdu. Haberlere göre patlama askeri lojmanlar yakınında meydana geldi. Ankara'da geçen yıl da patlama meydana gelmiş, 100'ün üzerinde kişi hayatını kaybetmişti. Saldırıdan IŞİD sorumlu tutulmuştu."

 

ABD BÜYÜKELÇİSİ BASS: ŞOK İÇERİSİNDEYİM

ABD Büyükelçisi John Bass, Ankara'da askeri araçların geçişi sırasında yaşanan saldırıyla ilgili, "Ankara'da gerçekleşen terör saldırısının derin üzüntüsü ve şoku içerisindeyim, kalbimiz ve dualarımız saldırılardan etkilenenlerledir" dedi.

 

İNGİLTERE BÜYÜKELÇİSİ MOORE'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, Twitter'dan başsağlığı mesajı yayımladı. Moore, "Kızılay'dan korkunç bir haber. Olayda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifa diliyorum. Birleşik Krallık bu zor zamanında Türkiye ile omuz omuzadır. Terörizmi kesin ve net olarak kınıyorum" ifadelerini kullandı.


BAKAN EROĞLU, TBMM GENEL KURULU'NDA AÇIKLAMA YAPTI

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ankara'da meydana gelen patlamayla ilgili, "Bir terör örgütü gerçekleştirdi diye duyum var" dedi.


ADALET BAKANINDAN İLK AÇIKLAMA

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Ankara'daki terör saldırısında vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı sabır dilerim


AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK: TERÖR DEHŞET ORTAMI OLUŞTURMAK İSTİYOR

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Twitter'dan patlamaya ilişkin şunları yazdı: "Terör Ankara'da alçakça saldırdı. Lanetliyoruz bu saldırıyı. Vatandaşlarımızın en yoğun olduğu bölgelerden birinde bu saldırının gerçekleşmesi terörün alçaklığını ve hainliğini bir kere daha gösteriyor. Bu saldırılarda oluşan kayıplarımızdan çok acı duyuyoruz. Ama mücadele kararlılığımız daha da artıyor. Ülkemizi terörün teslim almasına müsaade etmeyeceğiz. Hep birlikte karşı duracağız. Gün, 'ben Türkiye'yim' deme günüdür. Terör dehşet ortamı oluşturmak istiyor. Başta medyamızın yayınları olmak üzere hepimiz terörün dehşetin yaymasını engellemeliyiz."


RTÜK YAYIN YASAĞI GETİRDİ

Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca, Ankara'daki askeri servis konvoyuna yönelik saldırıya ilişkin yayın yasağı getirildi.


DAVUTOĞLU BRÜKSEL'E GİTMEYECEK

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Brüksel ziyaretini iptal etti.

Saldırının iki bombayla gerçekleştirildiği gelen iddialar arasında. Soğutma çalışmalarının ardından güvenlik güçleri, olay yerinde yeni bomba incelemesi yapacak. 
Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2016, 01:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER