banner392

Ülkücüler Federasyon getirecek yasalara karşı.

TBMM de görüşülmeye başlayacak olan ve Komisyondan geçen Büyük Şehirler ile ilgili ve Yerel Yönetimler yasasına Ülkücüler bölünmeye yol açacak diye karşılar.

Pamukova ya günü birlik ziyaret yapan Sakarya Ülkü Ocakları başkanı Selçuk Ural “Büyük Şehir yayasının geçtikten sonra ülkemizde eyalet sistemine geçilmesini istemiyoruz. Ülkemizin topraklarının karış karış bölünmesine ve özerklik isteyen birilerine peşkeş çekilmesini istemiyoruz. Allah ömür verdiği sürece ülkücü milliyetçi hareket dün olduğu gibi bugünde yarında sözlerini ve söylemlerini her zaman cesurca milletimize iletecektir.” Dedi.
 
Sakarya Üniversitesinde tarih bölümü öğretim üyesi de olan Sakarya Ülkü Ocakları başkanı Ural Pamukova da Ocak başkanları devir teslim töreninde yaptığı konuşmasında ülkenin zor dönemlerden geçtiğini söyledi.
 
“Teröristin eski terörist olduğu ve tanık olduğu, teröristlerle mücadelede ömrü geçen komutanların sanık olduğu bir dönemi de yaşıyoruz. O yüzden milletin aklı karışık. İnsanlarımızın gençlerimizin, büyüklerimizin de aklı karışık zor bir süreçten geçiyoruz” diyen Selçuk Ural’ın konuşmasının tamamını alttaki videodan izleyebilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2012, 12:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER