banner392

Ülkü Ocaklarında bayrak el değiştirdi.

Pamukova Ülkü Ocakları başkanlığında bayrak değişim yapıldı. Başkan Soner Dönmez bayrağı yeni başkan Şaban Tok a devretti.

2008 yılından beri Pamukova Ülkü Ocakları başkanlığını yürüten Soner Dönmez kendi isteği ile başkanlığı Şaban Tok a devretti. Cuma günü akşam ocak ta yapılan törene İl Başkanı Selçuk Ural ve yönetimi kurulu, Pamukova MHP İlçe Başkanı ve yönetim kurulu yanında çok sayıda ülkücü gençlerde bulundular.
 
Saat 19.00 yapılan devir teslim töreninde konuşma yapan İl Başkanı Selçuk Ural Soner başkanla birlikte çalıştıkları dönemden övgü ile bahsetti. “Soner başkan Pamukova da ülkücülerin bayraktarlığını yaptı. Bu zor vazifeyi de elinden geldiğince başarıyla yerine getirdi. Biz il teşkilatı olarak bir razıyız. Allah ondan razı olsun. Pamukova da ki büyüklerimizin de küçüklerimizin de ondan razı olduğunu düşünüyoruz. Bundan sonra biraz dinlenecek. Ancak ülkücünün dinlenmesi ne kadar olur onu bilmiyoruz. Ülkü ocak başkanlarımız içersinde çok ciddi çalışan, disiplinli çalışan ve ciddiliğini hiçbir zaman bozmayan nadir ocak başkanlarımızdan bir tanesiydi ” Dedi.
 
Soner Dönmez e yaptığı hizmetten dolayı bir de plaket verdi.
 
Soner Dönmez ise yaptığı çalışmaları arkadaşları ile birlikte yaptıklarını söyledi. Döneminde kimseyi kırmadığını ancak yinede bilmeyerek çalışma arkadaşlarına karşı yaptığı bir hata olmuşsa onlardan özür dilediğini söyledi.
 
Yeni göreve atanan Şaban Tok ise “Öncelikle bu ulvi değere laik görüldüğüm için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biz milli ve manevi değerlerimizi öğreten bu değerlere her zaman sahip çıkılmasını gösteren değerli ağabeyimiz Soner Dönmez başkanıma sonsuz teşekkürlerimi, şükranlarımı iletiyorum. “ dedi.
 
Aldığımız şerefli bayrağı şerefli şekilde gelecek kuşaklara ileceğine söz verdi.
 
Salonda bulananlar tarafından Pamukova’nın Yeni Ülkü Ocakları başkanı kutlanarak yeni görevinde başarılar dilendi.
 
 
Pamukova Ülkü Ocaklarının yeni başkanı Şaban Tok Pamukova Meslek Yüksek Okulunda öğrenci. Tok 5 yıldır Ülkücü hareketin içersinde yer alıyor. Eski yönetimde de görevliydi.

 

TEŞEKKÜR KONUŞMALARI YAPILDI.
Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2012, 11:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER