banner392

Ülkü ocakları hayır stand’ı açtı

Pamukova Ülkü Ocakları belidye parkı girişine refrandumda neden hayır verilmesi ile ilgili stand açtı. Ülkücü gençler stand da bulundurdukları afişleri vatandaşlara dağıtıyorlar.

Ülkü ocakları hayır stand’ı açtı
12 eylül 2010 Pazar günü yapılacak Anayasa oylamasında neden Hayır verilmesi gerektiğini de anlatan gençler, vatandaşlara afiş ve broşür dağıtarak bilgi verdiklerini söylüyorlar. Ocak Başkanı Soner Dönmez: “12 eylülde referandum da Hayır verilmeli. Çünkü bağımlı bir yargı istemiyoruz” dedi.
Halkı bilinçlendirmek için bu standı açtıklarını söyleyen Dönmez standın seçim yasaklarının serbest olduğu sürece açık kalacağını söyledi.
Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2010, 01:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Standakki ülkücülerden El cevap 2
Standakki ülkücülerden El cevap 2 - 14 yıl Önce

Akp'lilerin isteği belli zaten her alanda güce sahip olmak istiyorlar ama halkı unutuyorlar 8 senede halkı soydunuz soğana çevirdiniz. Şimdi Hukuktan ne istiyorsunuz...hukuk sisteminede kancayı atın yüce divandan da kurtulun tek emeliniz bu dimi.. Millet soygunculugunuzu riyakarlığınızı unutmayak sandıkta size hesabını verecek... 3 -5 tane parayla tutulmuş kişiler olarak burdan konuşmaktan başka bir işe yaramıyorsunuz... Düşündüğünüz görüşte dini istismar etmekten başka birşey yaptığı yok...

Hayırda Hayırvar
Hayırda Hayırvar - 14 yıl Önce

kardeşim ağzı olan konusuyor işte ..
müslümanız diye geçinen başbakanı destekleyen sayın sözde hukukcu sözde muhafazakar arkadaslar bu insanlar Irak da 1.5 milyon müslümanın ölmesine sebep olmuş satılık adamlardır sizsiniz ya esas doğruyu bilen haktan hukuktan özgürlükten anlayan

sancar
sancar - 14 yıl Önce

Bu ülkede zaten sizden başka herkes vatan haini...
Bağımlı yargı istemiyorsunuz, yargı (diğer bir çok kurumda ) zaten bağımlı, sağolsun solcular bir yerleşmişler, kendinden olmayanların, üst kademelerin yakınından bile geçirmiyorlar.(AKP yi yıkmak için solcuları bile destekler, işbirliği yapar oldunuz)
Tam metni dağıtın onu da görelim o zaman.

sancar
sancar - 14 yıl Önce

HAYIR demenizin temel sebebi de bu, AKP yi seçim öncesi zor durumda bırakmak, zayıf göstermek. Maddeler 4 4lük sizin istediğiniz gibi olsaydı da hayır diyecektiniz. Eğer hayır çıksın, ertesi gün erken seçim diyeceksiniz.

sancar
sancar - 14 yıl Önce

Yorumun devamı vardı, ama neden bilmiyorum yayınlanmamış.
Demek başbakanın hayatı sizin elinizde, öğrendiğimiz iyi oldu. Acaba meclisin büyük çoğunluğu sizde olsaydı, yine rahatsız olur muydunuz? Sizi niye rahatsız ediyor, bu halka güvenmiyor musunuz? O kişileri halk seçmedi mi? Halk memnun değilse zaten 11 ay sonra gerekeni yapar, siz merak etmeyin. Ama sizin asıl sıkıntınız gelecek seçimde de AKP nin seçimi kazanması.

Standaki Ülkücülerden El Cevap
Standaki Ülkücülerden El Cevap - 14 yıl Önce

Evet siz sayın yorum yapan Arkadaş Biz ne yapıcağımızı yada ne yapmayacağımızı iyi biliyoruz . Sayın Başbakanımızın Hayatını Kurtarmak Gibi Bİr İsteğimiz Yok. Acaba Anayasa Mahkemesinin meclisin Büyük cogunluna Sahip bir Partinin Seçmesi Beni rahatsız Eder. O şahsiyet suç İşleyecek Gel gelelim biz Ülkücüler Susacağız. Merak Etmesinler Sokakdan Belli sebeplerden çekildiysekde Bu Ülkeyi Vatan Hainlerinin Bölmesine İzin vermeyecegiz. Biz Tam Metni Halkımaza Dağatırız.

sancar
sancar - 14 yıl Önce

Siz öncelikle neden hayır denmesi gerektiği ile ilgili afiş ve broşür dağıtıcağınıza, değişiklik metninin tamamını dağıtın, halkın (çok şükür çoğunun) okuması-yazması var. Oy kullanacak olanlar normal insanlar olduğuna göre anlama, yorumlama, düşünme ve karar verme yetenekleri de var. okurlar düşünürler KARARLARINI KENDİLERİ VERİRLER, EVET YADA HAYIR. İnsanlara akıl vermeyi bırakın, kendinize saklayın.
Bağımlı bir yargı istemiyorlarmış, bırakın edebiyat yapmayı.

SIRADAKİ HABER