banner392

Saadet Parti ve BBP adayları Turgutlu ve Gökgöz de konuştular.

Cuma günü akşam Turgutlu ve Gökgöz kahvelerinde vatandaşlara hitap eden Saadet ve BBP ortak adayları Suat Çillioğlu ve Gürbüz Pertev 7 haziran genel seçiminde destek istediler.

GÜRBÜZ PERTEV KONUŞTU.
Gürbüz Pertev Pamukova da konuştu paylaşan: mehmet5454 SUAT ÇİLLİOĞLU KONUŞTU
Milli İtifak adayı Suat Hayri Çillioğlu... paylaşan: mehmet5454

Cuma günü akşam ilk ziyareti Turgutlu köyüne yapan Saadet Partisi ve BBP nin ortak adayı eski Sakarya BBP il başkanı ve şimdi ise Sakarya milli İttifak ortak adayı Suat Hayati Çillioğolu’nun da katıldığı Pamukova ve köylerine yapılan seçim çalışması sırasında ilk konuşma ve tanıtımları yapan Ahmet Şen den sonra mikrofonu alan Pamukovalı ve milletvekili adayı Gürbüz Pertev daha çok Pamukova sorunlarını gündeme getirdi. Sorunlar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Gürbüz genelde Pamukova da yapılan çöp fabrikası gibi yatırımların çevreye verdiği zarar ve koku üretmesi üzerinde durdu.

“Pamukova ya yanlış yatırımlar yapılıyor. Bakın Biosun diye bir çöp fabrikası getirildi. Şimdi o çöp fabrikası yüzünden Pamukova pis kokulara ve çevrenin kirlenmesine sebep oluyor. Biz bunu yeri geldikçe dile getirdik ve getirmeye devam edeceğiz.”diyen. Gürbüz Pertev.

“Şimdi de çevreyi kirletecek bir kağıt Fabrikası çalışmaları yapıldığını duyduk. Şeyhvarmaz köyü altında hazineye ait 200 dönümlük bir alanın da söz konusu kağıt fabrikasına verildiğini duyduk. Ancak bu gelecek fabrikanın çevreyi daha da kirleteceğini öğrendik. Dilimiz yettiği kadarı ile konuyu sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Pamukova da Devlet Hastanesine de değinen Gürbüz Pertev ilgisizlik yüzünden Pamukova Hastanesinin yetersiz hale geldiğini iddia etti.

“Bir zamanlar Pamukova Devlet Hastanesinde var olan araç gereçlerinde gereksiz diye ilçeden gönderdiler. Şimdi Pamukova Devlet Hastanesi Pamukovalıların ihtiyaçlarına çevap veremez oldu” dedi.

Büyükşehir Yasasına da değinen Gürbüz Pertev köylerde vatandaşların dedelerinden kalan arazilerine sahip çıktıklarını ancak yeni yasa ile mera ve hazineye ait arazileri belediyelerin sattığını iddia eden pertev. Seçildikleri taktirde büyük şehir yasası ile değiştirilerek satılmış yerleri vatandaşlara geri vereceklerini söyledi.

7 Haziran Genel Seçiminde destek istedi.

Saadet Parti ve BBP nin ortak adayı olan Suat Çillioğlu gecenin en çok dikkatle dinlenen milletvekili adayı oldu.

Çillioğlu 7 Haziran seçiminde vatandaşlardan destek istedi. Turgutlu da köy kahvesinde ve Gökgöz köy kahvesinde konuşan Çillioğlu AKP hükümetini eleştirdi.

12 senedir iktidarda olan AKP hükümetinin dış politika dahil ekonomik alanda da başarısız olduğunu iddia etti. Hükümetin faiz ve rant hükümeti olduğunusöyledi.

2002 yılında iktidara gelen Ak Parti Hükümetinin Avrupa Birliği dayatmaları ve uygulamalarına boyun eğdiğini. “AB uygulamaları sonunda zina bile serbest bırakıldı. Domuz eti serbest bırakıldı. Milli değerler yerle bir edildi.” Diyen Çillioğlu Milli İttifakın kazanması durumunda faiz ekonomisine son vereceklerini söyledi.

“Dış politika da ise AKP hükümeti komşularla sorun hükümeti haline geldi. Bu hükümetin ömrünün tamamlamıştır” dedi.

Seçim öncesi bazı partilerin boş vaatlerde bulunduğunu da söyleyen Suat Çillioğlu CHP nin emekliye 2 bayram da 1 er maaş tutarında ikramiye vermeyi vaat ettiğini. Ancak bu önerinin yıllar önce Saadet Partisi tarafından dile getirilmiş öneri olduğunu söyledi.

AKP nin ise son günlerde Milli Uçak sözü vermesinin ise seçim öncesi söylenmiş doğru olmayan bilgilerle dolu bir proje olduğunu söyledi.

Sözlerinin sonunda “7 Haziranda sizler sadece oy vermeyecekseniz. Oylarınızla sizden sonraki gelecek neslin de kaderini belirleyeceksiniz.” dedi.

Türkiye’nin bölünme tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu da söyleyen Çillioğlu. Saadet Partisi ile neden ve nasıl ittifak yaptıklarını da anlattı.

“Tehlikeleri biz gördük sağdaki bütün partileri ittifaka çağırdık. Maalesef Nisan’ın 4 üne kadar MHP yi bekledik. Tabanda hiçbir sorunumuz yok. Hepsi kardeşimiz, fakat Devlet Bahçeli ve yakın ekibini aşamadık arkadaşlar. Yani randevu bile vermedi. Yüzde 35 le biz bu sistemi yıkıyorduk. Şu anki mevcut sistem yıkılıyordu yeni bir düzen kuruluyordu. Bunda da bir hayır var dedik. Bu sefer ayın 5 inde BBP ve Saadet Parti Genel başkanları genel merkezde görüştü, Mustafa Kamalak hocam şunu söyledi. “Biz bir babanın iki oğlu gibiyiz” şimdi Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi aramızda bir fark yok” dedi. Saadet Partisi ile kurulan Milli İttifak ın baraj sorunu olmadığını anketlerde yüzde 14 lerde görüldüklerine iddia etti.

Konuşmalardan sonra Gökgöz’den ayrılan Suat Çillioğlu ve ekibi Sakarya ya Gürbüz Pertev ve birlikte geldikleri partililer Pamukova ya gitmek üzere ayrıldılar. 
Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2015, 14:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER