banner392

Emniyet Müdürü Naci Kuru mezarı başında anıldı.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü görevi esnasında geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Naci Kuru, ölümünün 2. yılında Pamukova İlçesi’ndeki mezarı başında düzenlenen program ile anıldı.

Emniyet Müdürü Naci Kuru mezarı başında anıldı.

Pamukova Çarşı Camii’nde kılınan öğlen namazının ardından, Kuru’nun Pamukova Yukarı Merkez Mezarlığı'ndaki kabrinin başında İmam Hatip İbrahim Arslan, İmam Hatip Hasan Hüseyin Bilginer ve Fuat Yıldırım ile diğer hocalar Kur’an-ı Kerim okuyarak dua ettirdiler. Programın ardından ise Kuru Ailesi’nin evi önündeki parkta anmaya katılanlara ikramda bulunuldu.

 

Ankara Valisi

Anma programına Emniyet eski Genel Müdürü Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ağrı eski Valisi Mehmet Çetin, Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun, Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, ilçe emniyet müdürlüğü personeli ile İstanbul, İzmir ve Bursa il emniyet müdürlüklerinden birçok meslektaşı, sevenleri, yakınları ve Pamukova halkı katıldı.

 

Teşekkür etti

Müdür Kuru’nun eşi Necla Kuru, kendisini görevine adamış çok iyi bir devlet adamı, iyi bir eş ve iyi bir babayı kaybetmenin acısını her zaman yaşayacaklarını belirtirken, kendilerini bu günde yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. 


Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2018, 11:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER