banner392

HAS Parti İl Başkanı İbrahim Baş, basın toplantısı yaptı

Sağlık çalışanlarının tüm Sorunları çözümlenmeli. diyen Baş Alifuatpaşa seçimine de değindi. Baş, “Günde bir doktorun 60 hasta muayene etmesinin zorluğu bütün çıplaklığı ile orta” dedi.

HAS Parti İl Başkanı İbrahim Baş, basın toplantısı yaptı
HAS Partisi Sakarya İl Başkanı Av. İbrahim Baş, dün yaptığı basın toplantısında, Türkiye’nin sağlık sorunlarına ve sağlık çalışanlarının beklentilerine yönelik değerlendirmeler yaptı.
Başkan Baş; “Bu gün 14 Mart Tıp Bayramı… Son yıllarda sağlık alanında pek çok başarılı uygulamaların söz konusu olmasına karşın sağlık çalışanlarının çalışma şartlarının daha da iyileştirilmesi yönünde düzenlemelerin yapılması da bir zorunluluk olarak ortaya çıkmaktadır. Günde 60 hastaya bakan doktorun sağlıklı bir muayene yapmayacağı çok açık ve nettir. Doktoru bu sayıda hastaya bakmaya iten düzenlemelerin ve uygulamaların biran önce düzeltilmesi ve doktorun muayene ettiği hasta sayısı çerçevesinde döner sermayeden pay almasının önüne geçilmesi ve daha sağlıklı bir ücretlendirme ile hastaların birer para makinesi olmaktan çıkarılması gerekmektedir.
 
ALİFUATPAŞA SEÇİM SONUÇLARI
“Değerli basın mensupları...
malumunuz olduğu üzere 13.Mart.2011 Pazar günü, İlçemizin Alifuatpaşa’da belediye meclis üyeleri seçimi yapılmıştır. Seçimlerin seçilen belediye meclis üyelerine de başarılı çalışmalara imza atmalarını temenni ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum. Verilen her sözün yerine getirilmesi şarttır.Ve artık, şehrimizin ve beldelerimizin sorunlarının her seçim arifesinde gündeme gelmemesini, bu sorunların giderilmesi için şimdiden yetkili ve sorumlu mevkii de olan herkesin gayret sarf etmesini, sorunların giderilmesi için seçim dönemlerinin beklenmemesi gerektiğini tekrar hatırlatmak istiyoruz.“ dedi.
Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2011, 00:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER