banner392

Ercan Başnuh: ‘ Kaybedeni olmayan bir zafer için oy vereceğiz.’dedi

Ercan Başnuh, “DEVA Partisi olarak, ‘’DEVA İÇİN CHP’’ söylemiyle tüm Türkiye’de olduğu gibi Sakarya’da da CHP listelerini destekleyeceğiz. Millet ittifakının ortak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için sahada gerekli gayreti göstereceğiz. dedi.

Ercan Başnuh: ‘ Kaybedeni olmayan bir zafer için oy vereceğiz.’dedi

Birlikte DEVA var. Endişeye mahal yok. Kaybedeni olmayan bir zafer için oy vereceğiz.”

“DEVA SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İl Başkanı Ercan Başnuh, 21 ilde 26 milletvekili adayı ile CHP listelerinden seçime giren DEVA partisi’nin, Sakarya’da adayı olmamasına rağmen, gerek millet ittifakının ortak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi, gerekse meclis çoğunluğunun elde edilmesi için çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirttiği açıklamasında; millet ittifakını oluşturan parti teşkilatlarıyla güçlü bir iletişim ve işbirliği içinde olduklarını ifade etti. Başnuh bu kapsamda, önceki akşam CHP listesinden seçime giren 8 Milletvekili adayını il yönetim kurulu üyeleri ile misafir ettiklerini belirtti.

DEVA PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI MİSAFİR ETTİ

Sakarya CHP Milletvekili adayları; Ayça Taşkent, Ecevit Keleş, Kamil Özkan, Azize Ceroğlu, Emel Akçil, Ali Fethi Gürleri (Saadet Partisi), Gündüz Kadir Genççan, Özer Çınar DEVA Partisi toplantı salonunda, DEVA Partisi İl Başkanı Ercan Başnuh, DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve DEVA Partisi İl Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı toplantıda bir araya geldiler. Toplantıda konuşan DEVA Partisi İl Başkanı Ercan Başnuh, ‘’Sakarya’da 6 parti olarak millet ittifakını temsil ediyoruz. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanlığı için ortak adayımız. Sayın Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi için gereken tüm gayreti tüm teşkilatlarımızla sahada gösteriyoruz’’ dedi.

“TBMM’DE ÇOĞUNLUĞU ELDE ETME GAYRETİ İLE ÇALIŞIYORUZ”

DEVA Partisi İl Başkanı Ercan Başnuh, toplantıda yaptığı açıklamada; “Sadece Cumhurbaşkanlığı için değil, aynı zamanda 28. Dönemde TBMM’de çoğunluğu elde etmek için seçim öncesindeki gayretlerimiz devam ediyor. Millet İttifakını oluşturan 6 partiden İYİ parti kendi listesi ile seçime girerken, içinde DEVA partisinin de bulunduğu diğer 5 parti de CHP listesinden seçimlere girecektir. Biz DEVA partisi olarak tüm çalışmalarımızda CHP listelerine destek vermek üzere sahada olacağız. Birlikte DEVA var. Endişeye mahal yok. Kaybedeni olmayan bir zafer için oy vereceğiz.” dedi.

“MİLLETİMİZ ÜLKE KADERİNİ BELİRLEYECEK. MİLLETİMİZE GÜVENİYORUZ”

DEVA Partisi İl Başkanı Ercan Başnuh, açıklamasının devamında; “14 mayıs 2023 günü milletimiz, tek kişinin her şeye karar verdiği ve olumsuz sonuçlarını hep beraber yaşadığımız bir yönetim biçimini tercih etmek ile yargı, yasama ve yürütme organlarının ve ülke ekonomisinin çok güçlü olacağı, yönetiminde demokratik reflekslerin hakim olacağı, huzurlu ve mutlu bir Türkiye’yi kucaklamak arasında karar verecek.”

“YOKSULLUĞU AZALTARAK DÜZE ÇIKACAĞIZ. BİLİMLE, ADALETLE YÖNETECEĞİZ”

“Biz çalışmaya, üretmeye inanıyoruz. Biz çalışkan milletimize inanıyoruz. Krizden çıkış planı elimizde. Ehil ve liyakatli kadrolarla, yoksulluğu azaltarak, adım adım düze çıkacağız. İç işlerimizde, dış işlerimizde, ülke savunmasında güçlü olacağız. Bilimle, adaletle yöneteceğiz. Milletimizin sağduyusuna inanıyor ve güveniyoruz. Bu bir kader seçimi. Adı seçim de olsa aslında halkımız, adeta referanduma benzeyen bir kararın oylanmasına ait bir süreç yaşayacak. DEVA Partisi olarak, ‘’DEVA İÇİN CHP’’ ve “BİRLİKTE DEVA VAR” söylemiyle, tüm Türkiye’de olduğu gibi Sakarya’da da CHP listelerini destekleyeceğiz. Bu anlamda milletvekili adaylarına başarılar diliyor, seçimin Sakaryamız, Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” dedi.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER