banner392

Ecevit Keleş Kimyasal atıkları böyle teşhir etti.

Ecevit Keleş Sakarya'daki Kimyasal atıklar için Vali ve Belediye Başkanını göreve çağırdı.

Ecevit Keleş Kimyasal atıkları böyle teşhir etti.

Sarkarya’da vatandaşların uyarısı üzerine şikayet yerine giden CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş Bim Deposu gibi, Sakarya Et Entegre Tesisleri gibi ve insanların yoğun şekilde bulundukları TÜVTÜRK Araç Muaye istasyonu gibi yerlere yakın alana atılılmış kimyasal atıkların atılmasına tepki göterdi.

Ecevit Keleş pis kokuların bulungü alanda yaptığı görüntülü açıklamada Sakarya valisini ve Büyükşehir Belediye Başkanını göreve davet etti.

Ecevit Keleş görüntüleri soysal paylaşım sitesinden de paylaştı. “Sakarya daki bu kötü görültüler biran önce giderilmeli” diyen Ecevit Başkan vatandaşlarada seslendi.

İŞTE ECEVİT KELEŞ İN YAPTIĞI AÇIKLAMA ŞÖYLE

“Sevili Sakayalılar TÜVTÜRK arkası, BİM Deposuna yakın, SAKARYA ET ENTEGEGRE TESİSİ OLAN işletmenin arka tarafında, Sakarya Nehrine yaklaşık 100 metre uzakta olan bu alanda günlerce müthiş bir kokusu vardı. Sözkonusu yer iye ilgili vatandaşlarımızın bizi uyarması sonucu buraya geldik. Burada tamamen kimyasal bir görüntüyü tespit ettik.

Sakarya gibi bir memleketimizde bu kimyasalın burada bulunması, gerek Sakarya Valiliği olarak, gerek Sakaya Büyükşehir olarak, gerek Sakarya ya 1 milyon 50 bin olan Sakaryalı insanımızın kesinlikle bu işe el koyacağını bu noktada gerekli tedbirleri alacağını, bu toprağın buradan yeniden yapılanması için gerekli işlemlerin yapılacağı inancıyla burada bu çekimi yapmaktayız. Bu açadan Sakaryadaki bu durumun bir an önce giderilmesi taraftarıyız” dedi.  

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER