banner392

Pamukova Gonca yoluna sıfır km sıcak asfalt.

Pamukova’nın ilçeye en uzak Mahallerinden olan Gonca yolu yenileniyor. Sakarya Büyükşehir iş makineleri tarafından yenilenen yola Sıcak Asfalt dökülüyor.

Pamukova Gonca yoluna sıfır km sıcak asfalt.

Geçtiğimiz yıl altyapısı tamamlanan Gonca Mahallesi yolu bazı geçikmeler nedeneyle asfalt çalışması bu günlere kalmıştı. Köy muhtarı Şaban Özzaim yolun tamamlanması için en büyük çaba harcayanlardan birisi.

Yerel seçimlerde yeni muhtar olarak seçilen Şaban Özzaim. İlk iş olarak Gonca da köyünü tanıtmak için başlattığı ve Kıranyurt Yayla Şenlikleri olarak anılan etkinlerde Büyükşehir Beledeyi Başkanı Ekrem Yüceyi de yanına aldıktan sonra yaylaya yol açtırmıştı. Yaylaya şenlik sebebi ile yapılan yoldan sonra mahalle yolununda yapılması için de söz vermişti.

O günden sonra Devlet kapılarını hiç bırakmayan Muhtar her gün Büyükşehir yollarını adımlayarak Gonca ya sonunda sıfır km asfalt yaptırmayı başardı.

Pamukova’dan 20 km uzaklıktakı Gonca Mahallesi yeni yolları ile Kocaeliden gelen yolla daha sağlıklı şekilde ve güzleleşip birleşti, ulaşım yollarını dahada genişleti ve değerini artırdı.

Muhtar yeni yol yapımı başladığı günden beri yolda çalışanları yalnız bırakmıyor. Onlara her türlü destek ve yardımı yaptığı gibi hergün güzleşen yolun görüntülerini kendi sosyal paylaşım sitelerinde paylaşıyor. Ayrıca geçtiğimiz yıl yayla şenliklerinden görüntülerde payşalıyor.

Paylaşımlarda Muhtar Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce olmak üzere destekleyenlerede teşükkür ediyor:

-TOROS DAĞLARI GİBİ ASFALT YAPIYORLAR diyen muhtar:

“Sakarya Büyükşehir de çalışan tüm ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Çok büyük özveriyle çalışıyorlar. Allah onlardan rası olsun.  Hayırılı olsun. Ekrem Yüce ve Pamukova Belediye Bakanıma, Güven Övün’e Teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. İlçe Başkanım Aziz Burak Çelik e ve İl Başkanım Yunus Tever’e de teşekkür ediyorum” diyeda not yazmış.

İŞTE GEÇEN YIL KIRANYURT YAYLA ŞENİLKLERİNDEN GÖRÜNTÜLER.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER