banner392

Cevat Keser ‘Yazılı Basın Açıklaması’ yaptı.

Belediye Başkanı Cevat Keser sitemizde de yayınlanan kendisi ile ilgili habere yazılı açıklama gönderdi. MHP İlçe teşkilatı adına yapılan yazılı ve görüntülü basın açıklamasına Keser de aynı şekilde yanıt verdi.

Cevat Keser ‘Yazılı Basın Açıklaması’ yaptı.
Basına yazılı olarak gönderilen açıklamayı aynen yayınlıyoruz. İşte Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser in yaptığı yazılı basın açıklaması:
 
 
BASIN AÇIKLAMASI
 
Değerli Pamukovalılar!
 
Dün akşam belki de Pamukova siyasi tarihinde eşine benzerine ender rastlanır bir olay yaşandı. Belli merkezlerden kumanda edildiğini düşündüğümüz ve belli amaçlar uğruna MHP Pamukova İlçe Teşkilatı içine sızmış, MHP’yi Pamukova’da bitirme içgüdüsüyle hareket eden atanmış bir kişi vardı sahnede. İlçe başkanlığına atanmasından bu yana geçen süre zarfında şahsımı ve belediye yönetimimizi eleştirmekten öte bir tutum ve davranış içerisine girmeyen, henüz çiçeği burnunda atamayla gelen bir ilçe başkanıyken, teşkilatını ve çalışma arkadaşlarını tanıma fırsatını bile bulmadan direk bize saldırması oldukça manidardır. Bu güne kadar yapmış olduğu tüm açıklamalara ve topluma yaymış olduğu tüm dedikodulara cevap verme gereği hissetmemiş. Camiada çatlak var imajının doğmasını istememiştim
 
Ancak; gelinen noktada dün akşam yapılan açıklama bardağı taşırmıştır. Siyasetin medyada, internette boy göstererek yapılacağını düşünen kendini beğenmiş, kibirli, insanlara tepeden bakan bu sanal kahraman, dün akşam adeta KAĞITTAN KAPLAN kesilivermiş. Siyasi adaptan, siyasi edepten, ilkeli duruştan dem vurmuş. (DİNİME SÖVEN MÜSLÜMAN OLSA BARİ) Ama muhterem bununla da hızını alamamış şahsımı istifaya çağırmış.
Hadi ordan…
Beni oraya sen mi getirdin ki sen götüresin.
Senin ne haddine.
Beni buraya harekete gönül vermiş yıllarca bu hareketin çilesini çekmiş arkadaşlarla birlikte partili - partisiz Pamukovalı hemşerilerim getirdi.
Peki, onlar çileyle yoğrulurken sen nerdeydin ?
Nerde kime hizmet ediyordun?
 
Özellikle 2004-2009 Yerel Seçimlerinde kimlerle kol kolaydın.
Bunlara bir açıklık getir de bizde bilelim senin ne derece hareketi düşündüğünü ve ilkeli duruşunu.
 
Burada samimi gerçekten davalarına gönül vermiş insanlara bir sözüm yok. Onları tenzih ederim. Ancak atanmış TRUVA ATI vazifesi gören bir zatın da kalkıp bu türden eleştiriler yapmasına da asla müsaade etmem. Bunoktada birlikte yürüdüğümüz bu günlere beraber geldiğimiz başta meclis üyelerimiz olmak üzere diğer arkadaşlarımızın da bu tür şahıslara prim vermemesini istiyorum.
 
Muhterem yaptığı açıklamada yine benim halka tepeden baktığımı onları hiçe saydığımı söylemiş. Bu lafa eminim çocuklarda gülmüştür.
 
Çünkü herkes bilir ki Cevat KESER’in nazarında şehirlisinden köylüsüne, büyüğünden-küçüğüne herkes eşittir. Ve hiçbirinin birbirinden farkı yoktur. (Yolsuzluğa, uğursuzluğa bulaşmamış olmak kaydıyla) Onun yanında memur da birdir, işçi de - zenginde birdir, fakir de - son moda elbise giyeni de birdir - yakası kirli olanda. O kimseye tepeden, aşağıdan, yandan bakmaz. Bunu Pamukova’da yaşayan vicdan sahibi herkes böyle bilir.
 
Yine muhterem açıklamasında bizlerin vatandaşa verdiğimiz vaatleri yerine getirmediğimizi söylemiş. Bir insanın kendi acemiliğini, bulunduğu yere eğreti durduğunu, gerçek amacının üzüm yemek değil de bağcıyı dövmek olduğunun en büyük göstergesi bu açıklama.
 
Efendi ne bu telaşın ne bu acelen maç doksan dakika bitiş düdüğünün çalmasına daha çok var. Hem biz senin kol kola yürüdüğün, teşviki mesaide bulunduğun, belediyeyi borç batağına itenakıl hocalarının bıraktığı kötü tabloya rağmen belediye yönetiyoruz.
Ve yine bu kötü tabloya rağmen seçim beyannamemizde ne söz verdiysek arkasındayız. Cenabı Allah’ın izni ve aziz Pamukova hemşerilerimin ve köylülerimin desteğiyle de hepsini bir bir gerçekleştirecek ve seçim beyannamemizin de dışına taşacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.
 
Bu muhterem açıklamasında şahsımın Sn. Başbakan ile Sayın Ulaştırma Bakanının ilimizi ziyaretleri esnasında reklam olsun diye onlarla aynı karede fotoğraf çektirdiğimi söylemiş.
 
Bak atanmış adam ben ülkemin Başbakanı ile bakanları ile aynı karede görünmekten onur duyarım, şeref duyarım. Benim senin gibi ne reklama ne de kameralara ihtiyacım var. Ben daha önceki açıklamalarımda da belirttiğim gibi: Pamukovalı hemşerilerimin ve köylülerimin menfaati ve çıkarı doğrultusunda herkesle yan yana gelir ve onlardan Pamukova adına talepte bulunurum.
 
Buradan hareketle halk tarafından seçilmiş bir belediye başkanının yine halk tarafından seçilmiş bir başbakan ile görüşmesinden daha doğal ne olabilir. Burada ne gibi bir art niyet aranır. Hem ben; bana gelen bir davete icabet ettim. Bunun neresinde anormallik var?
 
Değerli hemşerilerim!
Ben önce Allah’ın izni, sonrasında sizlerin teveccühüyle sizlere hizmetin en iyisini sunmak üzere belediye başkanlığına seçildim. Ve önümüzde daha uzun bir maraton var. Çok yakında kimisi projelenmiş, kimisine ise kısa bir süre zarfında başlayacağımız atılımlarımıza bir bir şahit olacaksınız. O yüzden enerjimizi bu kısır çatışmalarda tüketmek istemiyor sözümüzü burada noktalıyoruz.
 
Sevgi ve saygılarımızla,
Allah’a emanet olun.
                                                                         
Cevat KESER
Pamukova Belediye Başkanı
Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2011, 21:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
kemalettin yörük
kemalettin yörük - 13 yıl Önce

sayın cevat keser beni buraya getirenler mhp camiasının içindekiler demişsin 1 genel başkanı karşıladınmı 2 vekiller geldiğinde gerekeni yaptınmı 3 heryerde ben mhp li değilim bağımsızım dedinmi bunların cevabını ver öyle tartışalım bu saatten sonra senin yanında birtane mhp li göster bu açıklamaları şahsileştirme bu açıklama tek yumruk olmuş mhp teşkilatının istişare sonrası bir açıklamasıdır mhp kararını vermiştir ve ilçebaşkanının yanıda dimdik duruyordur

öz akhisarlı
öz akhisarlı - 13 yıl Önce

helal sana başkan.verilebilecek en güzel cevabı verdin.daha bundan sonra hangi senaryoları yazacaklar bakalım göreceğiz.sonuna kadar arkandayız.sana güvenenler bugüne kadar yanılmadı bundan sonrada yanılmayacak.yaptığın bu açıklamayla yüreklerimizi soğuttun.başarıların daim olsun başkanım.kim ne derse desin sana güveniyoruz güvenmeyede devam edeceğiz.

SIRADAKİ HABER