banner392

İYİ Parti 1. Olağan Genel Kurulu Pamukova da coşku yarattı.

İYİ Parti'nin Pamukova 1. İlçe Kongresi resmen oluştu ve yapılan ilk genel kurulda kurucu başkan olan Kemalettin Yörük seçme tek aday olarak çıktı ve Yörük ilk seçimde Pamukova da iyi partinin seçimle gelen ilk ilçe başkanı oldu.

KEMALETTİN YÖRÜK KONUŞTU

 Pamukova da İYİ Parti Kongresinde coşku ve kalabalık vardı. Bugün Pamukova Halk Eğitim Müdürlüğü Salonunda yapılan İYİ Parti kongresi saat 13.30 başladı. Divan Başkanlığına Ahmet Hasanoğlu ( İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi) Başkan yardımcılığına : Suat Albostan, Katip Üye: Sabati Koçsar, Üye: Mehmet Doğan, Üye: İlhan Öztürk seçildiler.

Divan oluşumunun ardından genel kurul başkanı Ahmet Hasanoğlu kongre gündemini okudu ve ilk iş olarak saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu ve peşinden Idlipte devam eden savaş ta şehitler e rahmet dilendi ve şehit yakılarına başsağlığı dilendi.

GENEL BAŞKANIN MESAJI OKUNDU.

Divan Başkanı Genel Başkanı Meral Akşener in kongreye göderdiği mesajı okudu. Mesajda Akşener yazısına “vatan toprağı için savaşan şehitlerin ruhları şadolsun” sözleri ile başladığı mesajın sonunda iktidar olacaklarını da kalema almış başkan 2 sayfalık mesajı okuduktan sonra

Kongreye katılanların listesini tek tek okudu.

“Kongremize katılan Geyve eski belediye başkanı ve iyi parti il yöneticisi Mehmet Kır, İyi parti ilçe yöneticisi Cemal Şenol, CHP Belediye Meclis üyesi, Hüseyin Eryiğit, Şeyhvarmaz mahalle muhtarı Mevlüt Koştur,  Cuhmuriyet Halk Partisi Pamukova İlçe Başkanı Ali Teke, Demokrat Parti Pamukova İlçe Başkanı Ahmet Bilaloğlu,  Geyve İyi Parti İlçe Başkanı Yusuf Baran, Esnafa Kredi Koop Yöneticisi Ömer Sarıkaya, Yenice mah. Muhtarı Hakkı Güneş, Avcılar ve Atıcılar Dernek Başkanı Hüseyin Özkan, Saadet Partisi İlçe Başkanı  Kemal Taş, Parti yönetim kurulu üyesi Ahmet Şen. Pamukova Ziraat Odası Başkanı Yaşar Ulukaya, Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Garip, İsabalı Muhtarı Ahmet Özer, Kazimiye muhtarı Sabri Avcı, Ahiler muhtarı İsmail Dinçer, DP eski İlçe Başkanı İsmail Kavas” misafirlere bezde divan olarak bizde hoş eldiniz diyoruz” dedi.

 Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra bütçe ve divan tutanakları onandı ve gündemin sonunda siyası konuşmalar ve en son da başkan seçimi yapıldı.

Pamukova da ilk kurucu başkan ve 167 kurucu üye yeniden aday olan Kurucu Başkan Kemal Yörük ü başkan ve 20 kişilik asil 20 yedek 18 Asil 18 Yedek il delegesini ve yönetimini seçtiler


Not: Coşkulu geçen kongreye ait konuşmalar ( görüntüler ileriki haberlerimizde yayımlanacak)

Geyve eski belediye başkanlarından Sadik Bağcaz konuşması, Tarihçi Yazar Haci Emin Sezer’in konuşması. noktası noktasına yayımlanacak. Coşkulu geçen kongreyi okuyucularımızla paylaşmaya devam edeceğiz. Pamukovahaber i takip etmeye devam edin lütfen.

İŞTE PARTİ PAMUKOVA İYİ PARTİ İLÇE (20 ASIL) YÖNETİMİ LİSTESİ

Kemalettin YÖRÜK  (Başkan)

YÖNETİM KURULU (ASİL)

1-Rabiye Akalın 

2-Kamile Kaya

3-Saliha Doğan

4-Güler Güven

5-Nurcihan Karagöz

6-Aydın Kaptan

7-Ömer Zeki Taş

8-Erhan Fidan

9-Aykut Kaya

10-İsmail Zobar

11-Yüksel Keskin

12-Yasin Özden

13-Feridun Yüksel

14-İsmail Tezer

15-Hulisi Ayvalı

16-Mustafa Köse

17-Oğuz Gülkıran

18- Hasan Yıldız

19-Özdemir Yiğit

20-Selçuk Yıldırım














Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2018, 19:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER