banner392

Arzu Akçalışkan Yerel Kültür Derneğini ziyaret etti.

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Adayı Arzu Akçalışkan, seçim çalışmalarına hız verdi.

Arzu Akçalışkan Yerel Kültür Derneğini ziyaret etti.

İYİ Parti Milletvekili Adayı Arzu Akçalışkan, ilk olarak Yerel Kültür Derneği Kurucusu, Pekşen Safematic firma sahibi Ahmet Pekşen ile bir araya geldi. Akçalışkan: ‘’Sakarya’mızın değerli iş insanı Pekşen Safematic firma sahibi Sn. Ahmet Pekşen'i Milletvekili Adayımız Sn. Selçuk Kılıçaslan ile birlikte ziyaret ettik. Samimi sohbetleri için kendilerine teşekkür ederim’’ dedi.

Sıkıntıları dinledi

Akçalışkan sonraki ziyaretini ise Akyazı LTB fabrikası çalışanlarına gerçekleştirdi. Akçalışkan: ‘’Akyazı LTB Fabrikası çalışanlarını Akyazı İlçe Başkanımız Sn. Fatih Çakmak, İl ve İlçe yöneticilerimiz ile ziyaret ederek, çalışanların ekonomik alanda sıkıntılarını dinledik. Çözüm önerilerimizi sunduk’’ diye belirtti.

Ev ziyaretleri

Akçalışkan son ziyaretini ise Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın eşi Nigar Dikbayır, İYİ Parti Sakarya İl Kadın Politikaları Başkanı Burcu Hepdiker, İl ve İlçe Kadın Yönetim Kurulu üyeleri birlikte ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Akçalışkan: ‘’Genel Başkan Yardımcımız Sakarya Milletvekilimizin kıymetli eşi Sn. Nigar Dikbayır. İl Kadın Politikaları Başkanımız Sn. Burcu Hepdiker. İl ve İlçe Kadın Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Adapazarı Çam yolu ve Serdivan mevkiinde ev ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Üye olarak da bizlere güç veren cesur kadınlarımıza teşekkür ediyoruz. “AzKaldı TarihYazacağız’’ diye konuştu.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER