banner392

Ak Parti’nin yeni yüzü Saraç’tan aday adaylığına yeşil ışık

Sakarya’nın köklü ve eşraflı ailelerinden Hacı Hakim Lütfü Saraç’ın torunu, Sakarya’nın sevilen isimlerinden merhum Hikmet Saraç’ın oğlu, inşaat sektörünün tanınan ismi, işadamı Cihan Saraç, Ak Parti’de siyasetin yeni ve sevilen yüzü olarak dikkatleri üzerine toplarken, Cihan Saraç’ın, yerel seçimler için aday adaylığına yeşil ışık yaktığı konuşuluyor.

Ak Parti’nin yeni yüzü Saraç’tan aday adaylığına yeşil ışık
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomi başdanışmanı ve Sakarya milletvekili Şaban Dişli’nin destek verdiği, AK Parti’nin bir ferdi ve farklı bir vizyonu olarak siyaset arenasına hızlı bir giriş yapan, Partinin Sakarya’daki yeni yüzü ve yükselen sesi olarak lanse edilen Cihan Saraç, Ak Parti’de giderek sempati topluyor.
Bakanlık düzeyindeki kişilerle olan diyaloğu ve sağlık sektöründeki etkin çevresi ile dikkatleri üzerine çeken Cihan Saraç, seçimlerde yeni yüzler isteyen seçmenler için de iyi bir alternatif olarak görülüyor.
Genç, dinamik, girişken, tuttuğunu koparan, halkın seviyesine inmiş, yardımsever, kara yağız bir kişilik olarak adından sözedilen Saraç, yaklaşan yerel seçimler için de adaylık konusunda isabetli bir isim olarak konuşuluyor.
Siyasi arenada 2 yıl gibi kısa bir süredir yer alıyor olmasına rağmen, adından sözettiren ve Türkiye’de etkin bir sendikal oluşum olan Memur-Sen genel başkanı Ahmet Gündoğdu ile ailece hukuku dolayısıyla dikkati üzerine çeken Cihan Saraç, halkın teveccühünü arkasına alarak seçimlerde değerlendirilmesi gereken bir isim olarak dilden dile yayılıyor.
Bir çok köşe yazarının yazılarında da güzel cümlelerle adını kaleme aldığı Cihan Saraç, halka hizmet noktasında Sakarya adına bir kazanç olarak yorumlanıyor.
Sağlık camiasında çok iyi tanınan, bakanlık düzeyinde dostlukları olan Cihan Saraç’ın siyaset arenasında aktif bir rol alacağı kaçınılmaz gözüküyor.
Bir dönem Sakaryaspor as başkanlığı görevinde de bulunan ve Sakarya’ya ne zaman bir bakan gelse onlarla bir fotoğraf karesinde görülen işadamı Cihan Saraç’ın yerel seçimlerde Ak Parti’den aday gösterilip gösterilmeyeceği veya seçilip seçilmeyeceği merakla bekleniyor.


Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2013, 01:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER