banner392

Ak Partili başkan adayları yarışta sona geldiler.

Pamukova da Saadet Partisi aylar önce Ahmet Şen in Belediye başkan adayı olduğunu açıkladı, MHP ise emekli Albay Abdullah Bolal’ı geçtiğimiz hafta resmen açıkladı. Ak Parti ile CHP adayları daha açıklanmadı. Ancak Adaylık başvurusu yapan AKP nin 5 aday adayı için yılbaşına kadar açıklanması bekleniyor.

Ak Partili başkan adayları yarışta sona geldiler.
Pamukova da 2014 yerel seçimlerinde belediye başkanı adaylığı için merak edilen AK Partinin adayının kim olacağı hala net değil.
Başkan adaylığı için partiye ilk başvuran Güven Öğün den sonra ikinci başvuruyu Mustafa Nar yapmıştı. Daha sonra Pamukova da halen belediye başkanı olan Cevat Keser başvurusunu yaptı. Keser den sonra Burhan Metin ve Hasan Eryiğit aday adayı olarak başvurularını yaptılar.
Siyasete ilk giren Güven Övün başvurudan sonra çalışmalarına başladı. Güven Övün köy gezileri yaptı, zaman zaman esnaflarla bir araya gelerek onlara adaylığı konusunda bilgiler verdi. Daha adaylık sürecinde iken kendi imkanları ile seçim çalışmaları için bir aracı hazırlatarak adaylık yarışında iddialı olduğunu ortaya koydu.
İkinci aday adayı olan Mustafa Nar ise belediyeciliği iyi bildiğini yaptığı çalışmalarla anlattı. Mimar oluşu ve devlet bürokrasisi içinde yetişmesi onun elinde birden çok projeyi de seçmenlere görsel olarak sunmasına neden oldu.
Kendisinden en çok söz ettiren Pamukova belediye başkanı olan ve AKP ye sonradan geçen Cevat Keser ise çalışmalarına halkla sık sık bira araya gelerek, hastaları ziyaret, cenaze törenlerinde en önlerde görünerek devam etti.
Yine AKP ye sonradan katılan, geçtiğimiz seçimde DP den Pamukova belediye başkan adayı olan Hasan Eryiğit seçim çalışmalarını daha çok sessiz şekilde devam ettirdi.
Yine Başkana yakın olduğu yıllar önce Recep Tayyip in İstanbul Belediye başkanlığı döneminde yakınlarında olduğu bilenen Burhan Metin ise yoğun işleri yüzünden Pamukova dan daha çok Partinin İstanbul ve Ankara daki yöneticileri ile birlikte olduğu görüldü.
AKP nin Pamukova Belediye Başkan adayının resmen açıklayacağı gün Pamukova’da merak konusu olmaya devam ediyor.
CHP nin ise adayını AK Partinin adayının açıklanmasından sonra yapması bekleniyor. 
Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2013, 02:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
recep
recep - 10 yıl Önce

sayin mustafa nar beledi̇ye başkan adayimiz olsun hayirli olsun herkezi̇ şaşirtacak pamukovayi i̇ç kavgasiz güzel günler bekli̇yor i̇nşallah...

SIRADAKİ HABER