banner400

15 Temmuz Feto Darbe Girişiminin 8. Yılı Pamukova da böyle hatırlandı.

Ülkemizde birçok darbe ve girişimi olduğunu biliyoruz ancak Türkiye de yapılan darbe girişimlerinin en ilginci ise 2016 Yılında Fethullah'cı grupların giriştikleri iktidarı devirip yerine yeni bir düzen kurma düşünceleri ile yaptıkları darbe girişimi oldu.

15 Temmuz Feto Darbe Girişiminin 8. Yılı Pamukova da böyle hatırlandı.

2016 Temmuz ayında yapılan bu girişim Türk Milletinin birlik ve beraberliği sayesine geri püskürtüldü.

Sekiz (8) yıl önce yapılan bu darbe girişiminin 8. Yılı Tüm yurtta olduğu gibi Pamukova da hatırlandı ve lanetlendi.

Pamukova Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından organize edilen 15 Temmuz 2016 Darbe girişimi hatırlanması programı saat: akşam 9.00 da başladı.

15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ HATIRLANDI

Vatandaşlarında katılımı ile Pamukova Kaymakamlığı önünden başlayan yürüyüş kolunda Belediye önüne kadar gelen kurum ve kuruluş araçları ile vatandaşlar Demokrasi Meydanında günle ilgili etniklere katıldı ve etkinleri izlediler.

15 Temmuz Gecesi okunan selalar akşamda okunda, dualar edildi. 15 Temmuz Darbe girişiminde şehit olanlar adına saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Törenlere katılanlar etkinliklere ilgi gösterdiler.

Tören sonunda ilk defa katılanlara Dondurma ikramı yapıldı.

Pamukova’da uzun yıllardır halkın katıldığı bu tür etkinlerde Pilav ikramları yapılırdı. Bu 15 Temmuz da ise Dondurma ikramı yapıldı. Büyükler ve çocuklar kadınlar, meydanda kurulan dondurma reyonunda Tanınmış marka olan Osman Usta Dondurması tezgahından Belediye tarafından geceye katılan her isteyenlere dondurma ikramları yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2024, 14:31

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER