banner392

Pamukova ile Kocaeli arasındaki dağ yolunda heyelan oldu.

Pamukova ile Kocaeli yolu üzerinde yolu üzerine düşen heyelan bir süre ulaşımın durmasına neden oldu. Gonca Sultaniye Mahalleleri arasındaki hafriyatı temizleyen Sakarya Büyük Şehir iş makineleri yolu ulaşıma açtılar.

Pamukova ile Kocaeli arasındaki dağ yolunda heyelan oldu.

Geçen yıl alt yapı çalışmaları yapılan Gonca Mahallesi yolu üzerinde ikinci bir kay heyelanında meydana geldiğini söyleyen Muhtar Şaban Özzaim “ Yolumuz dün gece meydana gelen heyelan yüzünden kapandı. Büyükşehir Belediye Başkanımız gece demeden kapanan yola iş makinesi gönderi ve Sultaniye ile köyümüz sınırda kapanmış olan yolumuz açıldı. Yine geçtiğimiz yıl altyapısını yaptığımız ve bu baharda üzerine asfalt dökmeyi beklediğimiz bu günlerde yolun başka bir bölgesinde de kaymadan dolayı dökülen taşları da Pamukova Belediye Başkanımız Güven başkan temizledi şimdi yolumuz açıldı.”dedi

BAŞKANLARA TEŞÜKKER

Muhtar Özzaim,

“Ben başta Büyük Şehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce Başkanımıza ve Güven Övün Başkanımıza ayrıca Kocaeli Belediye Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kocaeli Sakaya arasında sürekli açık olan yol Koronavirüs tedbirleri kapsamında geçişler Kontrollü yapılıyor. Yolun denetimini Jandarma tarafından sağlanıyor.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER