banner392

Ekrem Yüce'nin Arkadaşı Erhan Kocabıyık hayatını kaybetti.

Remzi Kocabıyık’ın oğlu Belediye çalışanlarından Mehmet Kocabıyık’ın babası, Macit Kocabıyık’ın amcaoğlu 66 yaşındaki Erhan Kocabıyık bugün ebediyete uğurlandı.

Ekrem Yüce'nin Arkadaşı Erhan Kocabıyık hayatını kaybetti.

Erhan Kocabıyık dün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

EKREM YÜCE KOCABIYIKLAR’I  ACI GÜNLERİNDE YALNIZ BIRAKMADI.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekreme Yüce Okul arkadaşı olan Erhan Kocabıyık’a karşı son yolculuğunda tabutunu taşıyarak görevini yaptı.

Dün öğle saatlerinde Kocabıyıkların kendi işyeri olan kahvehanede kalp kirizi geçiren Erha Kocabıyık olay yerine gelen 112 Ambulans ve sağlık ekiplerinin de tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Yakınlarını ve tanıdıklarını üzen Erhan’ın ölümü birçok sayisetçiyi de törende bir araya getirdi.

Bugün ikindi namazınden sonra Orta Camide kılanan Cenaze namazı sonrası Sakarya Büyükşehir Belediye ambulansı ile Yukarı Mezalığa götürülen Merhumun canazesine Cezaevinde olan kardeşi Şükrü Kocabıyık’ta katıldı.

Orta Caminin eski imamı İbarhim Arslan tarafırndan kıldırılan cenaza namazı sonrası taziyelerde bulunanlar üzüntümerini belirtirken Ekrem Yüceyi de Pamukova da görenler onada büyük ilgi gösterdiler. Ekrem Yüce cenaze camazında en önde yer alırken, solunda çocuklur arkadaşı Yalçın Yıldız sağında Bağımsız Belediye Başkan adaylarından İrfan Metin namazı kıldılar. Tabutu ise ilk tutan Ekrem Yüce oldu.

Cenaze aracına kadar götürülen merhumun yakınlarına baş sağlıgı dileleyen Ekrem Yüce Amcaoğlu Macit Kocabıyık’a sarıldı. O anda Macit Kocabıyık gözyaşlarını tutamadıgı görüldü.

Ekrem Yüce çok sayıda tanıdığı eski okul arkadaşları ile de hasbihal etti. Eski AK Parti İlçe Başkanı Fatih Akın, Pamukova’nın ileri gelen esnalarından Aydın Mobilya nın sahibi Abdullan Aydın da Ekrem Yüce’nin en yakın durduğu sımalar oldu.

Pamukovahaber.com olarak Kocabıyklara bu acı günlerinde başsağlığı dilerken merhuma rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz.

EKREM YÜCE ARKADAŞINA SON GÖREVİ BÖYLE YAPTI.

EKREM YÜCE CENAZE NAMAZINDA EN ÖNDE YER ALDI.

AMCAOĞLU MACİT KOCABIYIK ÇOK ÜZGÜN

FATİH AKIN VE EKREM YÜCE

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER