banner392

Pamukova ADD de değişim.

Pamukova Atatürkçü Düşünce Derneği 10. Olağan Genel Kurulunda Yeni başkan dedi. Eski Başkan Hüseyin Mercan aday olmazken yerine Barış Söyler Başkan seçildi.

Pamukova ADD de değişim.

Pamukova Belediye Kültür Merkezinde yapılan Genel Kurulda yapılan başkanlık şeçiminde tek liset ve tek aday olarak çıkan Barış Söyler seçildi.

ADD Olağan Genel Kurulu saat 14.00 da başladı. Divan Bakanı Süleyman Uysal yardımcılıklara İsmet Akkavuk ve İbrahim Isır seçildiler.

Divan Başkanı Sleyman Uysal Genel kurul programını okudu ve ADD nin bugün kader yaptığı çalışamlar ile ilgili de bilgilendirmeler de bulundu.

Hüseyin Mercam ise yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Gündem dışı söz alan olmadı. Seçime geçildi. Seçimde tek aday tek liste ile yapılan seçimde Özgün Söyler Seçildi.

CANLI GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN

Seçimden sonra konuşma yapan Barış Söyler ADD yi temel felsefesine göre yöneteceklerini söyledi.

“Hüseyin Mercan abimiz bugüne kadar derneğimiz adına yaptığı başarılı çalışmaları için teşekkür ediyorum. Atatürkçü Düşünce Derneği Pamukova Şübesi olarak gelecek nesillere temel felsefesi akılcılık, laiklik ve bilim olan Atatürkçü Düşüncenin aktarımı için çalışacağız. Bu vesile ile yeni oluşan yönetime hayırlı olsun dileklerimizi sunar hepinize sevgi, saygı ve esenlikler dilerim” dedi.

Pamukova ADD yeni Yönetimi şöyle

YÖNETİM ASİL

1- Barış Söyler

2-Nedim Kaya

3-İsmet Akkavuk

4-Mevlüt Çay

5-Abdulhamit Gür

DENETİM ASİL

1-Süleyman Uysal

2-Hüseyin Mercan

3-Murat Aydoğdu

DİSİPLİN

1-Nedim Özmen

2-Ayhan Köse

3-İbrahim Isır

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2022, 01:51

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER