banner392

MHP 2023 yılı için sahaya indi.

Milliyetçi Hareket Partisi “Adım Adım 2023 İl İL Anadolu” Programı ile sahalara indi.

MHP 2023 yılı için sahaya indi.

Dün Sakarya nın 6 ilçesinde programlara başlayan Sakarya MHP Grup Başkanı Levent Bülbül. Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız ve MHP İl Yöneticileri Geyve Kültür Salonunda Beledeye başkanları, sivil toplum kuruluşu başkan ve yönetcileri il muhtarlar ve parililerled bir araya geldiler.

Pamukova İlçe Başkanı Arif Çakıl ve ilçe yöneticileri ve Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün’ün de katıldığı toplantıya Geyve Belediye başkanı Murat Kaya da katıldı.

Geyve Belediyesi Kültür Salonunda toplanan MHP lilerin öğlenden sonra yaptıkları toplantıya saygı duruşu ve İstiklal Marşı söyleyerek başlandı.

Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız’ın toplantı ile ilgili yaptığı açıklamalardan sonra MHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanı Levent Bülbül 2023 Adım Adım Anadolu’yu ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma toplantısında genelde 2023 te yapılacak genel seçimin Cumhur İtifakının kazanmasi için ellerinden neler yapacakları ve nasıl yapacaklarını anlattılar.

TOPLANTI DAN CANLI GÖRÜNTÜLER

Fethi Yıldız. Geyve nin 2023 seçiminde yine Cumhur İtifaki ortağı MHP ye çok oy verecekerine inandığını söyledi.

Fethi Yıldız. Mühalefetin elinde ülkeyi düze çırakaracak projeler olmadığnıda söyledi. Hatta Millet İttifakının kendilerini kazanmış gibi göstererek maniküle yaptıklarını iddia etti.

LEVENT BÜLBÜL SOSYAL MEDYAYA YÜKLENDİ

Adım Adım 2023 toplantısında Sakarya Milletvekili Levent Bülbül de Sosyal Medyanı n düzenlenmesi ile ilgili yapılan çalışmalardan söz etti.

Bülbül Sosyal Medaya’nın gerçek haberlerin yayınlanmasından çok manikaüle haberlerin yayılmasına sebep olduğunu söyledi.

Gerçek haber için belli yayın araçları (gazeteler ve yayın kuruluşları ile) devletin kuruluşlarının doğru haber yayınladıklarını doğru haber için kendilerinin bunları izlediklerini söyledi.

Levent Bülbül yakında Sosyal Medya ile ilgili yapılacak çalışmaların gündeme geleceğini de söyledi.

TOPLANTININ 2. BÖLÜMÜNDE SORULARA CEVAPLAR VERİLDİ.

Bor muhtarla bir vatandaşın eliştirisinde de cevap veren Fethi Yıldız sorunları Cumhur İttifakının cözeceğini bununda iktidar ortağı olan MHP nin katsının olacanı söyledi. “İşte devlet işte MHP nin başındaki Devlet” diye de sözlerini tamamladı.

Yine bir muhtarın daha baraj sorunu olan geçikmiş bir porjenin yapılması için Levent Bülbül ile temase geçimlmesini tavsiye etti. Levent Bülbül de baraj porjesinin neden geçiktiğini anlattı ve kendilerinin Sakarya için çalıştığını söyledi.

Ankara da kapısının her zaman açık olduğunu ve telefonlarınında 2 saat hizmet için açık olduğunu söyledi. Baraj konusunun yapımalı izin elinden gelene yapacağı sözünü de verdi.

DAHA SONRA TARAKLI’DA DA TOPLANT YAPILDI.

Dün Sakarya’nı 6 ilçesinde toplantılar düzenleyen MHP lilerin programında Taraklı da vardı. Geyve den sonra Taraklı ya da çikarma yapan MHP lile programlarını Hacı Rıfatlar Konağında yaptılar. Tarklı’da iyi karşılanan MHP lilere Taraklının özel yemeklerinden ve tatlılarında ikram edildi.

Akşam saatlerde MHP liler Taraklı’dan ayrıldılar.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2022, 13:29

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER