banner392

İpekçiler’den Pamukovalılara dondurma ikramı

Pamukova da İpekçiler Unlu Mamulleri ve Pastaneler şirketi tarafından halka Maraş Dondurması ikramı yapıldı. Çocukları da unutmayan İpekçiler onlara da balon da dağıttı.

İpekçiler’den Pamukovalılara dondurma ikramı
Belediye parkı yanında pastane önünde kurulan alanda 100 kg ağırlığındaki Meşhur Maraş Dondurmasını gören vatandaşlar tadına bakabilmek için sıra oldular. Zincirle yükseğe asılmış olan dondurma topu tara ile kesilerek kulahlara doldurulup servis edildi. Saatlerce erimeden duran dondurmayı merakla izleyenler yanında evlerine iş yerlerine götürmek için sırada bekleyenler de oldu.

Çocuklara ayrıca balon da dağıtıldı. İpekçiler Pastane müdürü Yakup Şahinoğlu ramazan öncesi satışını yaptıkları maraş dondurmadan Pamukovalılara ikram etmek istediklerini söyledi.
“Satışını yaptığımız ve her zaman pastanemizde bulunan maraş dondurmasını insanların daha yakından tanımasını istedik. 100 kg ağırlığındaki dondurmanın nasıl erimeden durduğunu görmelerini istedik ve ramazan öncesi bizim Pamukovalı hemşehrilerimize ikramımız olsun istedik. İlgi gösteren ve yiyenlere afiyet olsun” dedi. 


Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2013, 20:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER