banner392

Hayatını Kaybeden Emekli Öğretmen Zeki Kıran bugün toprağa verildi.

Sebahattin Kıran, Ali Kıran, Hasan Kıran kardeşi, Recai Kıran’ın amcası, Hasan ve Hakan Peksöz’ün enişteleri Emekli Gençlik ve Spor Müdürü Zeki Kıran, bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu.

Hayatını Kaybeden Emekli Öğretmen Zeki Kıran bugün toprağa verildi.

Pamukova’nin yetiştirdiği değerli bir eğitimci olan 62 yaşında hayatını kaybeden Zeki Kıran 6 ay önce de oğlu Tunca Kıran’ı Eskişehir’de meydana gelen kazada kaybetmişti.

Zeki Kıran dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Kıran ın haşatını duyan tum tanıdık ve doslatarı kısa sürede sosyal paylaşım sitelerinden acı haberi payşaltılar ve birçok öğrencisi ve tanıdıkları üzüntülü haberi paylaştı ve üzüntülerini paylaştılar.

Türkiye’nin birçok yerinde görev yapan Zeki Kıran’ı son görevini yapmak için gelen çok sayıda kalabalık tanıdık ve dostları, öğrencileri son yolculuğunda da yalnız bırakmadılar.  

Zeki Kıran’ın cenazesi, bugün Cuma namazını müteakip Pamukova Dörtyol Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Aşağı mezarlıkta Aile Mezerlığına defnedildi.

Merhuma Pamukovahaber.com ailesi olarak Rehmet dilerken yakınlarına sabırlar diliyoruz. “ Sevgili Zeki Hocam Ruhun şaad olsun. mekanın cennet olsun”

CENAZESİ  DÖRTYOL CAMİİNDE KILANAN CENAZE  NAMAZINDAN SONRA AİLE MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ.

İŞTE TANIDIKLARININ MESAJLARINDAN ÖRNEKLER

.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2019, 00:33

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER