banner392

Afganistan da Taliban saldırısı; 1 Türk öldü.

Afganistan'ın başkenti Kabil'de, bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısında 1 Türk vatandaşının öldüğü, 1 Türk vatandaşının da yaralandığı bildirildi.

Afganistan da Taliban saldırısı; 1 Türk öldü.

Afganistan'ın başkenti Kabil'de, bu sabah saatlerinde bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısında 1 Türk vatandaşının öldüğü, 1 Türk vatandaşının da yaralandığı bildirildi.

 

Afganistan'ın başkenti Kabil'de, bu sabah saatlerinde bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısında 1 Türk vatandaşının öldüğü, 1 Türk vatandaşının da yaralandığı belirtildi. Türk vatandaşlarının içinde bulunduğu aracın hedef alınarak gerçekleştirildiği belirtilen saldırıyı Taliban'ın üslendiği iddia edildi.

 

TSK'DAN AÇIKLAMA

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Afganistan Türk Görev Kuvvet Komutanlığından, NATO'nun Afganistan'daki Kıdemli Sivil Temsilcisi Büyükelçi İsmail Aramaz'a tahsisli Koruma Timinin aracına, bu sabah 05:45 sularında, başkent Kabil'de bomba yüklü bir araçla saldırıda bulunulmuştur. Olayda Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu bir personel şehit olmuş, bir personel de yaralanmıştır."denildi 
Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2015, 10:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER