banner392

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79.yılı

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Tüm Yurtta olduğu gibi Pamukova’da da törenlerle anıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79.yılı

Pamukova da sabah saat 9.00 da başlayan anma programı saat 9.05’e geçe aramızdan ayrılalı 79. Yıl olan Türk ün büyük lideri Atatürk ün üzüntüsü ile siren sesleri eşliğinde büyük bir yalnızlık duygusu, büyük bir kayıp üzüntüsü içinde başları öne eğilen insanların saygı duruşları ile zaman durdu.  

Beş dakika araçlar motorlarının sesini durdurdu. İnsanlar nefeslerini tuttu ve derin bir sessizlikten sonra İstiklal Marşı’nın çalması ve bayrakların yarıya indirilmesi ile anma programları devam etti.

Pamukova da 10 Kasım günü birlik ve beraberlik içinde sadece Cumhuriyetin kurucusunu anarak ve onu özleyen hitaplarla geçti.

Okullarda günle ilgili düzenlenen programlar gösterildi. Yazılan kompozisyonlara ödüller verildi.


Türk Milletinin Dünyada eşi benzi az olan büyük liderinin hayatını kaybedişinin 79. Yılında ve hafta boyunca düzenlenecek etkinlikler ve anma programlarında 10 Kasım anılacak büyük önderin yaptıkları yeni nesillere anlatılacak.

Pamukova da Atatürk’ü anma programına Kaymakam,Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı daire amirleri Siyasi Parti temsilcileri ve vatandaşların da katıldığı 10 Kasım anma günü ve etkinlikler hafta boyunca okullarda devam edecek.



 



Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2018, 20:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER