banner392

Pamukovalılar nihayet, kültür dolu bir gün yaşadılar.

Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından mart ayanın son günü küçüklere ve büyüklere yönelik tam günlü kültür etkinliğine aracılık etmesi ilçede coşku yarattı.

Pamukovalılar nihayet, kültür dolu bir gün yaşadılar.

Küçükler için (anasınıflarına yönelik) Müzikli çocuk oyunu ile saat: 15.30 da başlayan ve 1 saat süren oyundan sonra, saat 17.00 ile saat 19 arasında “Çanakkale de Cumhuriyet, diğer adıyla “Dönmeyi Düşünmediler” adlı tiyatro oyunu Orta dereceli ve lise ile Üniversite öğrencilerine gösterildikten sonra akşam da saat 20.00 ile saat 22.00 arasında büyüklere gösterilen 2 perdelik tiyatro oyunu büyük beğeni kazandı.

 

Kocaeli Birikim Tiyatrosu oyuncuları tarafından sergilenen “Dönmeyi Düşünmediler” oyunu büyük alkış aldı ve coşku yarattı. 9 kişilik oyunun baş rolünü de oynayan Abdülkadir Çavuş rolündeki Gürcan Koç tarafından yazılan Çanakkale de Cumhuriyet, “Dönmeyi Düşünmediler” oyunu Pamukovalı küçük büyük seyreden herkesten tam not aldı.

 

Pamukova da yıllardır bu kapsamlı bir kültür etkinliği yapılmadığın söyleyenler günün hazırlanmasında öncülük eden başka Pamukova ADD Şube Başkanı olan Av. Eski belediye başkanlarından da olan Süleyman Uysa a teşekkür ettiler. “Yeniden güzel oyunlar getirmeleri için ricada bulundular.

 


Süleyman Uysal da;

 

Uzun zamandan beri Pamukova'mız sosyal etkinliklerden uzak kaldı. Eskiden sinema tiyatro konser gibi etkinlikler düzenlenirdi. Bu etkinlikler insanların kaynaşmasına ve ruhen dinlenmesine sebep olurdu. Bunları yeniden canlandırmak gerektiğini düşündük. Bu nedenle Çanakkale Zaferinin 100. yılında  100. yıl etkinlikleri çerçevesinde böyle bir gün için dernek üyesi arkadaşların başta İbrahim Isır olmak üzere eşim ve çocuklarımında destek ve yardımları ile küçüklere ve büyüklere hitap eden bir gün tertip etmiş olduk.

 

Dolu dolu bir gün oldu. İlgi gösteren başta Kaymakamımız Tuncay Dursun, Garnizon komutanımız  ve mal müdürümüz olmak üzere katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2015, 10:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER