banner392

Pamukova Kaymakamına ‘Hoş geldiniz’ ziyaretleri devam ediyor.

Kaymakam Mustafa Ünlüsoy’u bugünde Pamukova Eskiyayla Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz ve dernek yönetim kurulu üyeleri Ahmet Akar, Ramazan İnal, Basri Tosun Kaymakam beyi makamında ziyaret ettiler.

Pamukova Kaymakamına ‘Hoş geldiniz’ ziyaretleri devam ediyor.

Kaymakam Ünlüsoy konukları ile bir süre sohbet etti ve birlikte çay içtiler. Dernek yöneticileri kaymakam beyle tanıştıktan sonra dernekleri hakkında bilgilerde verdiler.

Pamukovanın rakımı en yüksek yerleşim alanlarından olan ve tam bir yayla havası ortamı bulunan Eskiyaylalıların Balkan Savaşlarından sonra Ana Vatanları Türkiye ye geldikleri çalışkan ve doğayı seven insanlar olduklarını söyleyen Başkan Mehmet Yavuz,

“Pamukova’nın yazları en güzel yerlerinden olan köyümüz doğal yapısı ormanları ve bitki örtüsü en zengin yerlerimizdendir. Köyümüz misafirperverdir. Görülmesi gerekli yerlerdendir” dedi.

Kaymakam Mustafa Ünlüsoy: “Eskiyayla gerçekten adı üzerinden yayla bir köymüdür. Görmek isterim. Ancak ismi güzel yayla köyü olduğu isminden anlaşılıyor. Köyünüze gelmedim. Kemaliye, Çilekli, Hüseyili, Bakacak tarafına gittim. İleriki günlerde Eskiyayla’ya da gelmek istiyorum” dedi.

Dernek Yöneticileri, Kaymakam beyin yeni görevinde başarılar diledikten sonra izin isteyip kayamakamlıktan ayrıldılar.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER