banner392

Kemaliye ‘Sarı Alabalık Tesisleri’ adını dünyaya duyurdu.

Pamukova Kemaliye köyünde alabalık yetiştiriciliği ve alabalık tadı gün geçtikçe adını ülke sınırları dışına çıkarıp Çin’e kadar duyurmayı başardı.

Kemaliye ‘Sarı Alabalık Tesisleri’ adını dünyaya duyurdu.

Kemaliye deresi üzerinde kurulan örnek tesislerden birisi de Sarı Alabalık Tesisleri. Eylül ayında tesisleri gezmek ve görüntülemek için gelen Çinliler gördüklerini kameralara alarak ülkelerine götürdüler.

Pamukovalıların balık yemek, ya da misafirlerini ağırlamak için gittikleri bu tesisler geçtiğimiz günlerde Pamukova’ya Ankara’dan yıllık teftiş ve incelemeler için gelen Ziraat Bankası müfettişi Erdi Yola da tesisleri çok beğendiğini söyledi.

Erdi Yola Pamukova Ziraat Bankası müdürü Zafer Sezgin ile birlikte köylerdeki yatırımları görmek ve incelmek için gittikleri gezi sırasında öğle yemeğini yedikleri tesislerde işletme sahibi genç girişimci Yılmaz Sarı ile görüşüp bir süre konuştular.

Özellikle köylerde yapılan ve yapılacak girişimcilik konusunda Pamukova ya geldiği günden beri destek veren Banka Müdürü Zafer Sezgin. Çalışan, üreten herkese banka olarak gerekli destekleri vermeye devam edeceklerini söyledi.

Öğle yemeğini de tesislerde yiyen Erdi Yola ve Zafer Sezgin; yemekte kiremitte balık, soba üzerinde kestane, fırında tatlı yediler. Daha sonra Eskiyayla köyünde devam eden Simentel cinsi büyük hayvan tesisleri ile Romanov Koyunları tesislerini yerinde görmek için Sarı Alabalık tesislerinden ayrıldılar.


Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2018, 22:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ilkhang
ilkhang - 10 yıl Önce

merhabalar,
h.sonu ilk kez tesislerinize geldik ve çok memnun kaldık. muhteşem bir mekana sahipsiniz ve balıklarınız ise şahane :) mekanınızın fotoğralarını arkadaşlarım ve çevremle paylaşmam neticesinde herkes benden iletişim bilgilerinizi istedi. malesef ki o raya yabanvı olduğumdan paylaşım yapamadım. sizden rica iletim bilgilerinizi bana iletmeniz.sarı alabalık tesislerinize gelip konaklama yapmayan fazlasıyla arkadaşım var.en kısa sürede sizden dönüş beklemekteyim. ilk fırsatta tekrar sarı alabalık tesislerinize gelmek niyetindeyiz.teşekkürler,

kroscular
kroscular - 10 yıl Önce

yılmazcım elıne saglık mudurumuz muhterem bır ınsan ama ara sırada dostlarını davet etsen mudurler tayını cıkar gıder bılıyosun :(

sarı alabalık tesisleri
sarı alabalık tesisleri - 10 yıl Önce

eğer memnun edebildiysek ne mutlu bize özellikle ziraat banka müdürümüze verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz

SIRADAKİ HABER