banner392

Vatandaş Parkta Ne oluyor görebilecek

Pamukova Belediyesi tarafından her Mahalleye halkın yaşam alanı olarak yaptığı parklardan gelen şikayetler üzerine Belediye parklardaki ağaçları budamaya başladı.

Vatandaş Parkta Ne oluyor görebilecek

Elperek Mahallesinde çevresi tamamen ağaç dalları ile kapanmış, çocukların ve ailelerin bile parka gelmeye korktuğu  bazı gençlerin şimarık davranışları geceleri bile parkta ateşler yakmaları, çerveyi rahatsız edici yüksek sesle konuşmaları, parktaki masaları kırmaları, parkın yakın çevresindeki ev duvarlarına yazılar yazmaları yüzünden vatandaşlar Parka gelmez olmuş ve şikayetler artmıştı.


Parkta İnsanların huzuru ve gölgesinde güneşten uzak piknik yapabilmesi için dikilen çamlar, selvi ağaçlarının büyümesini de kendilerine saklanabilecek ağaç olarak kullanan bazılarının gözden uzak yaptıkları Ağaç ve masaları da kesme kırma işlerine engel olmak ve herkesin görebileceği vatandaşların ise çekinmeden parklara gidebilmesi için.
Pamukova Belediye çalışanları Parktaki ağaçları çok derin budadılar. Ağaçlar arkasına artık kime saklanamayacak.
Mahalle sakinleri için yapılan Elperek Mahallesi Eyüp Sultan Caddesi., Gelişim sokak üzerindeki Parkta artık Halk gelebilir

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER