banner392

Süleyman Uysal 'Radyo Pamukova Fm’in konuğu oldu.

Eski Belediye Başkanlarımızdan ve Pamukova ADD Şübe Başkanı emekli Avukat Süleyman Uysal Radyo Pamukova FM in konuğu oldu.

Süleyman Uysal 'Radyo Pamukova Fm’in konuğu oldu.
Eskiyayla Rumeli Balkan Türkleri Derneğinde Dernek Başkanı Mehmet Yavuz u ziyaret eden Av. Süleyman Uysal Radyo Pamukova ya yayın hayatında başarılar diledi.
 
Pamukovahaber.com internet haber sitesinden sonra Radyo Pamukova Fm inde kurucusu olan Dernek başkanı Mehmet Yavuz Süleyman Uysal ile radyoda canlı yayın da sohbet ettiler. Bir saat kadar süren program sonunda Pamukova da ilk olan radyonun yayın hayatında başarılar diledi.
Günümüzde inernet yayıncılığının ve Televizyonların insanların ilgilerini daha çok çektiğini söyleyen Uysal: “Ben radyo yayınlarını daha çok seviyorum. Çünkü radyo dinlerken insan iş yapabiliyor. Ancak Televizyon gibi inernet gibi iletişim araçları insanları alı koyuyor. Şahsen ben radyo dinlemeyi tercih ediyorum.”dedi.
 
Kendisine inernet radyosu hakkında bilgeler verildi. Radyo Pamukova Fm yayınlarının Pamukova inerne siesi üzerinden tüm okuyucalara ulaşığı gibi köylerden de canlı yayın yapılarak herkese mikrofon sunulacağı söylendi.
 
İleriki günlerde de radyonun konuğu olmaya söz veren Süleyman Uysal ile dün gece saat 20,30 ile 22.00 saatleri arasında gerçekleşen program önümüzdeki günlerde tekrar olarak yayınlanacak. 
Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2013, 03:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER