banner392

Ormancılık Haftası etkinlikleri kapsamında İsabalı’ya ceviz ve ıhlamur dikildi.

Dünya Ormancılık haftasında gelenek olduğu üzere bu senede Pamukova da ilk ağaç dikimi için isabalı mahallesinde hazine ya ait bir arazı seçildi. Orman Bölge müdürlüğü yetkililerine Köy muhtarlığı tarafından gösterilen 3 hektarlık bölgeye 500 ceviz ve ıhlamur ağacı dikildi.

Ormancılık Haftası etkinlikleri kapsamında İsabalı’ya ceviz ve ıhlamur dikildi.

Ağaç dikimi etkinliği için İsabalıya gelen Pamukova Kaymakamı. Tuncay Dursun, Garnizon Komutanı Mutlu Artan, İlçe Emniyet Müdürü Aydın Ertürk, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Ceylan, Geyve Orman İşletme Müdürü Mustafa İşçioğlu, İşletme Müdür Yardımcısı Mehmet  Yurtkan, Pamukova İşletme Şefi Savaş Pehlivan, Ak Parti İlçe başkanı Fatih Akın, MHP İlçe başkanı Orhan Sezer, daire amirleri, Pamukova Anadolu Teknik Lisesi öğrencileri katıldılar.

 

Geyve Orman İşletme müdürlüğü şefi ve orman bölge şefi Pamukova da daire amirleri ve siyasi parti temsilcileri de katıldı.

 

İlk ağacı kaymakam dikti. Kaymakam elindeki ceviz fidesini dikerken İsabalı muhtarı Ahmet Özer yardımcı oldu.  Pamukova da 2015 yılı orman haftasında ilk ağacı dikende Pamukova kaymakamı oldu.

 

Kaymakamı yaşanabilir bir dünya için ormanların önemine vurgu yaptı. Orman İşletme Müdürü Mustafa İşçioğlu ve İşletme Müdürü Savaş Pehlivan’a teşekkür etti.

 

Köy Muhtarı Ahmet Özer, İşletme Müdürü İşçioğlu ve İşletme Şefi Pehlivan’a köylerine ileride gelir getirecek bir alan bıraktıkları için teşekkür etti.

 

Anadolu Teknik Lisesi öğrencileri 500 fidan dikme etkinliğine destek verirken, protokol, siyasi, parti temsilcileri ve daire amirleri üç hektarlık alana Ceviz  ve Ihlamur fidanlarını diktikten sonra etkinlik İlçe Müftüsü Mehmet Aslan’ın yaptırdığı dua ile son buldu.
 
Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2015, 21:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER