banner392

TÜMSİAD yönetimi Pamukova’da

TÜMSİAD Sakarya Şubesi yönetim kurulu üyeleri Pamukova ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu.

TÜMSİAD yönetimi Pamukova’da

Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şube Başkanı Şaban Yener ve yönetim kurulu üyeleri, Pamukova Belediye Başkanı İbrahim Güven Övün ve İlçe Kaymakamı Recai Karal’ı makamında ziyaret ederek ilçede yapılacak yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ardından ilçede faaliyet gösteren Detay Trafik firmasını gezerek incelemeler yapan TÜMSİAD heyeti, burada yaptığı toplantıda Pamukova’da yapılacak yatırımları gündeme getirdi.

TÜMSİAD İlk ziyareti Belediye Başkanı Övün’e yaptı..

TÜMSİAD heyeti Pamukova da ilk ziyaretini Belediye Başkanı seçilen İbrahim Güven Övün’e yaparak görevinde başarılar diledi. Başkan Yener ve yönetim kurulu üyeleri kendilerini tanıtarak, Başkan Övün’e amaçlarının ilçeyi tanımak ve TÜMSİAD’ın tanınmasını sağlamak, teşkilat yapısını güçlendirmenin yanı sıra ilçedeki yatırım fırsatlarını değerlendirmek istediklerini ifade ettiler.

Başkan Övün, ilçede 19-20 Ekim 2019 tarihinde yapılacak Pamukova yöresel ürünlerin tanıtımı ve ayva festivali hakkında bilgi verdi. Tarıma dayalı sanayi birinci önceliğimizdir diyen Başkan Övün, Ekonomik anlamda girdilerin olabilmesi için ilçeye işadamlarının yatırım yapması ekonomik bakımdan da ilçemizi ve hemşerilerimizi güçlendirecektir. Dedi.


TÜMSİAD ikinci ziyaretini Kaymakam Karal’a yaptı

TÜMSİAD heyetinin ikinci durağı ilçe Kaymakamlığı oldu. Kaymakam Recai Karal ile görüşen TÜMSİAD heyeti, Pamukova Kaymakamlığı himayelerinde, bu yıl 4.sü düzenlenecek olan Ayva ve Yöresel Ürünler Pazarı etkinliğine davet edildi. Kaymakam Karal, bölgemizdeki çiftçilerimiz tarafından büyük bir özveri ile hazırlanan doğal ve yöresel ürünleri tüm yurdumuza tanıtmak ve marka haline getirmek istiyoruz. Dedi.

TÜMSİAD Başkanı Şaban Yener ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinin kendilerini memnun ettiklerini dile getiren Kaymakamı Recai Karal, Pamukova’nın tarımla geçinen bir ilçe olduğunu tarıma dayalı yapılacak sanayi tesislerine ihtiyaç olduğunu, ayrıca doğal güzellikleri ile yaylaları turizme açılması gerektiğini ifade etti.

Fabrika gezisi
TÜMSİAD heyeti son ziyaretini Detay Trafik Sistemleri Ltd Şti firmasına düzenleyerek burada incelemelerde bulundu. Firma Genel Müdürü Cevat Uğurluoğlu ile görüşen TÜMSİAD yönetimi fabrikanın üretim tesislerini gezerek trafik işaret levhalarının imalatı, uygulanması ve satışı hakkında bilgiler aldı.



Yener, “yatırım yapacağımız yeni iş alanları açmak istiyoruz..”

TÜMSİAD Şube Başkanı Şaban Yener, Pamukova da gördükleri yakın ilgi ve alaka kendilerini memnun ettiğini ifade ederek “ İnanıyorum ki Pamukova’da yeni iş alanları konusundaki öneriler doğrultusunda yapılacak yatırımlar için kısa zamanda çalışma başlatabiliriz “ dedi.

TÜMSİAD Sakarya Şubesinin Pamukova ilçesine düzenlediği ziyaret programa; TÜMSİAD Başkanı Şaban Yener, Başkan Yardımcıları Naim Yener, Yusuf Çokal, Ali Çilingir, İsa Aydoğan, Necmi Güngör, Yönetim Kurulu Üyeleri Cevat Uğurluoğlu, Enis Haşim Tekin, Ali Batık, Resul Erkan, Genel Sekreter Ferhat Ateş ve üye Ziya Bilaloğlu katıldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2019, 08:30

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER