banner392

Safa Ayakkabı -2 mağazası hizmete girdi.

Safa Giyimden sonra, Safa Ayakkabı -2 mağazasını da hizmete sokan Safa Şahin hedef büyüttü.

Safa Ayakkabı -2 mağazası hizmete girdi.

Pamukova da hizmete girdiği günden bu yana kaliteli markaları müşterilerinin beğenisine sunan Safa Giyim,  Pamukova da yine bir ilke öncülük etti ve Safa Giyim ve Ayakkabı İndirim Mağazasını düzenlenen törenle açtı.

 

Kaliteli Markaları uygun fiyatlar ile müşterilerinin beğenisine sunmayı hedefleyen Safa Giyimin  Çarşı içinde yeni mağazasının açılışında yöreye ait oyun havaları ile çalgı ekibi açılışa renk kattı.

 

Safa Giyim ve Ayakkabı  İndirim Mağazasının açılış kurdelesini yapılan dualar sonrası Pamukova belediye başkanı Cevat Keser yaptı. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde davetlilere pilav ve ayran ikram edildi.

 

Safa Giyim ve Ayakkabı İndirim Mağazası sahibi Safa Şahin, amaçlarının kaliteli markaları müşterilerine uygun ve indirimli fiyatlarla sunmak olduğunu ifade ederek “Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada kaliteli markaları ve bol çeşidi değerli müşterilerimize sunmanın gururunu yaşıyoruz.  Öncelikle müşterilerimiz memnuniyeti bizim için çok önemli. Bunun içinde kaliteli marklarla müşterilerimizin güvenine layık olmak gayret ediyoruz. Yeni mağazamızda yine giyimde ve ayakkabı da kaliteli markalar indirimli fiyatlarla müşterilerimizin beğenisine sunduk. Açılışımıza katılan ve bizleri yalnız bırakmayan değerli dostlarımıza ve müşterilerimize teşekkür ediyoruz “ dedi.
 
Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2014, 03:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ilkay
ilkay - 10 yıl Önce

hayırlı olsun kardeşim allah bol kazançlar
nasip eder inş

SIRADAKİ HABER